В парку Чекмана вже завершують будувати першу велодоріжку (ФОТО)

В парку Чекмана вже завершують будувати першу велодоріжку (ФОТО)
  • Перша велодоріжка у Хмельницькому мала з'явитись ще до кінця грудня.
  • Будівельники в терміни не вклались, але роботи вже на стадії завершення.
  • Їм залишилось вимостити плиткою дві невеликі ділянки вздовж набережної. 

З середини жовтня у парку імені Чекмана почали облаштовувати першу в місті велодоріжку. Її прокладають вздовж Південного Бугу зі сторони набережної та парку. У грудні роботи мали завершити. Та в терміни не вклалися. Досі хмельничани ще не можуть кататися по велосипедній доріжці, яка обійдеться місту в 609 тисяч гривень. 

Минуло вже два місяці з того часу, як містяни могли б їздити вздовж набережної і не заважати іншим. Журналісти vsim.ua вирішили подивитися, чи почались вже роботи від Кам'янецької і до "білого мосту". 

Як виявилось, роботи вже підходять до завершення. Працівникам залишилось вимостити плиткою ще дві невеликі ділянки. Ймовірно, що роботи вони будуть продовжувати після вихідних. 

Відео дня

Аби дізнатись, коли відкриють велодоріжку, слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Читайте також: Гойдалки і кольорові кущі: як виглядатиме прогулянкова алея хмельницької набережної

Велодоріжку зі сторони Кам'янецької вже встелили щебенем

Поблизу доріжки вже поскладали бруківку. Ймовірно, роботи продовжать з понеділкаБіля доріжки на набережній валяється плиткаБруківку робітники вже почали вимощувати зі сторони Спартака і до Кам'янецькоїДокласти залишилось частину плитки до мосту на Кам'янецькійПісля себе працівники залишили розриту землюЩо робитимуть з лавочкою, яка перекриває велодоріжку, невідомоЩе один відрізок не доробили у напрямку до від Спартака до "білого мосту"Вдовж набережної доріжка вже облаштована

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тамара Осташка

    скоро будуть покатушки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up