На Проскурівській розгорнули виставку прапорів з передової (ФОТО)

На Проскурівській розгорнули виставку прапорів з передової (ФОТО)
Тут і далі фото Хмельницької міської ради
  • З нагоди Дня Незалежності перед кінотеатром імені Шевченка розгорнули куби зі стягами. 

  • На них розмістили 15 жовто-блакитних прапорів від різних військових формувань. 

  • Серед них — прапори, які були у військових частин Хмельниччини, та ті, які бійці інших підрозділів подарували хмельничанам. 

У четвер, 24 серпня, з нагоди Дня Незалежності України в Хмельницькому просто неба організували незвичайну виставку. Поблизу кінотеатру імені Шевченка представили виставку прапорів з передової під назвою «Непереможний дух». Про це повідомили в міській раді. 

На виставці прапорів представлено синьо-жовті стяги, передані військовими з передової та підписані побратимами. 

— В кожному прапорі закладено вільний, непереможний дух наших Захисників, адже кожне знамено - це безцінний оберіг, — додають в мерії. 

Відео дня

Зокрема, тут можна побачити такі стяги:


Поряд діє ще одна фотовиставка — «Жіночий вимір. Українки». До експозиції увійшли світлини, які раніше експонувалися у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва на різних виставках та частина яких зберігаються у фондах музею. Це 60 фотографій авторів з різних куточків України, також на виставці є світлини хмельницьких фотохудожників.

— Виставка присвячена жінці. Українки ставали королевами, впливали на політику великих держав, з’являлися на полотнах всесвітньовідомих художників і створювали всесвітньовідомі полотна власноруч. Вони робили наукові відкриття, виступали на світових сценах, засновували школи і писали книжки. Лікарки, учительки, журналістки, спортсменки, волонтерки, матері, дружини, доньки – щодня роблять безцінний внесок для нашої Перемоги, — зазначають в мерії. 

Працюватимуть обидві експозиції до 18.00.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up