Рятувальників Хмельниччини нагородили за відсіч агресору та розмінування України (СПИСОК, ФОТО)

Рятувальників Хмельниччини нагородили за відсіч агресору та розмінування України (СПИСОК, ФОТО)
Тут і далі фото ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Троє пожежників, майор та водолаз-сапер отримали нагрудні знаки «За відвагу в надзвичайній ситуації». 

З нагоди Дня Незалежності України рятувальники Хмельницької області отримали нагороди, грамоти та чергові звання. Кого нагородили розповіли в управлінні з надзвичайних ситуацій. 

— Ми як один, кожен на своєму місці, наближаємо перемогу та міцно тримаємо тил. Піротехнічні розрахунки саперів місяцями працюють над розмінуванням звільнених українських територій, пожежні-рятувальники у найгостріші хвилини залучаються до ліквідації наслідків російських обстрілів, — пишуть надзвичайники. 

Державна служба України з надзвичайних ситуацій на Хмельниччині крім буденної роботи з ліквідації наслідків пожеж, ДТП, порятунку людей на воді та іншої важливої роботи долає виклики війни.

Відео дня

Цьогоріч серед нагороджених рятувальники, які безпосередньо брали участь у відсічі збройної агресії та розмінування території. Зокрема, нагрудним знаком «За відвагу в надзвичайній ситуації» нагороджені: 

— Шана нашим колегам, які віддали життя за Незалежність. Слава живим Героям без зброї. Дякуємо за Незалежність! — пишуть рятувальники. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач95

    Круто!
    МОЛОДЦІ!
    Щира Вам подяка!!!
    Добре що пожиттєво,бо дуже часто буває пізно(

keyboard_arrow_up