На проспекті Миру кілька днів поспіль будуть зрізати аварійні дерева

На проспекті Миру кілька днів поспіль будуть зрізати аварійні дерева
ХМР
  • З 2 грудня поблизу зупинки «Меморіал Слави» комунальники розпочнуть зрізати небезпечні дерева. Хмельничан просять завчасно планувати маршрут та бути уважними.
 

Наступного тижня на проспекті Миру у Хмельницькому комунальники будуть зрізати аварійні дерева. Працюватимуть вони з 2 по 4 грудня поблизу зупинки громадського транспорту «Меморіал Слави».  Роботи триватимуть з 8.00 до 17.00. Про це повідомили на сайті міської ради.

Через виконання робіт хмельничан просять бути уважними на вказаній ділянці дороги.

Читайте також: На Володимирській зрізали “живі” дерева. Чи законно це?

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову військово-лікарської комісії правоохоронці спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up