На Сході загинув Микола Неживий з Хмельницького

На Сході загинув Микола Неживий з Хмельницького
Фото із сторінки Богдана Кіндія у Фейсбук.
  • 57-річний чоловік служив в зоні ООС (АТО) із 2014-го.
  • Смертельне поранення він отримав сьогодні, 8 квітня.

Хмельничанин Микола Неживий із Хмельницького став черговою жертвою війни на Сході України. Він загинув під час обстрілу бойовиками сьогодні, 8 квітня. Про це vsim.ua повідомила координатор Центру допомоги учасникам АТО у Хмельницькій області Наталія Дзекар.

57-річний чоловік розпочав свою службу на Сході у 2014 році в батальйоні “Айдар”. 2 лютого цього року він підписав контракт і опинився в 93-й бригаді. Він мав позивний "Механ".

Прощання із Миколою Неживим, як повідомляє Хмельницька міська рада, відбудеться в четвер, 11 квітня. на майдані Незалежності. Час буде визначений згодом. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Маша Иванова

    Царство небесне! Хай Бог береже душу!
  • Иван

    Кто его туда звал?

    Анастасія reply Иван

    Хто так говорить, той біді в свій дім двері відкриває...Перед тим, як щось бовкнути, голову ввімкнути потрібно..
  • Олександр Боровський

    ВІчна пам'ять
  • Мельник Наталя

    Вічна пам'ять герою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:31 Смертельна автотроща на Хмельниччині: не розминулися легковик та вантажівка (ФОТО) 20:08 7 років за ґратами проведе харків'янин за побиття колишньої дружини на Хмельниччині 20:03 Реформа профільної середньої освіти: у Хмельницькому обговорили актуальні питання 19:55 У Хмельницькому попрощались із захисником Олегом Нагорним Від читача 20:50 Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема - підпалів автомобілів українських військовослужбовців. 19:13 На Хмельниччині трьох людей госпіталізували через отруєння грибами: як вберегтися 18:29 Деякі пенсіонери з Хмельниччини у червні отримають підвищені пенсії: кому і на скільки перерахували 17:44 «На щиті» повернулось троє воїнів з Хмельниччини. Хто вони 17:09 «Невчасно поставлений діагноз і реанімація»: батьки 11-річної Саші звинувачують лікарів у недбалості 16:43 Хмельничанина затримали за продаж наркотиків та боєприпасів: що йому загрожує 16:11 Студенти проходитимуть обов'язкову військову підготовку: постанова Уряду 15:47 Загинув від ворожого КАБу: історія 22-річного героя і волонтера Дмитра Шияна 15:29 У Пенсійний фонд Хмельниччини потрібні працівники: список вакансій 15:00 В ДТП у Хмельницькому постраждала 21-річна водійка 14:41 Пішов воювати за сином. У Хмельницькому попрощались з Василем Слободою 14:05 Диван на колесах у Хмельницькому: хто його зробив і куди він їде photo_camera 13:45 На Хмельниччині судили чотирьох військових. За що та яке покарання 13:10 У Хмельницькому зупинили водія з перевищенням допустимої норми алкоголю у 11 разів 12:35 У Кам'янці-Подільському засудили п'яного водія за смертельне ДТП 12:02 На Хмельниччині затримала кримінального нелегала з росії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up