На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт

На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт
Скрін з відео
  • На Староміській люди у формі силою затримали чоловіка.

  • Вони взяли його під руки й повели в машину.

  • Як це прокоментували в ТЦК?

У мережі з’явилося відео, на якому люди у військовій формі розмовляють із чоловіком в цивільному. Згодом вони беруть його під руки і силоміць ведуть у машину. Всі ці події відбулися на вулиці Староміська, поблизу «Юності». Відео дивіться далі.

 

Тим часом у Хмельницькому ТЦК та СП вже прокоментували подію. Зазначили, що чоловік у цивільному на відео – систематично та безпідставно уникає служби в ЗСУ. Мовляв, він перебуває в розшуку за ухилення від мобілізації. Після затримання на Староміській, його доправили до центру. 

Відео дня

Також у ТЦК додали, що у своїй роботі представники центру керуються лише чинним законодавством. І з боку військовослужбовців не було вчинено жодних протиправних дій відносно ухилянта. 

 

Нагадаємо – правоохоронці викрили на Хмельниччині корупційну схему за участі представниці ТЦК і стоматолога. З’ясували, що лікар приватної клініки шукав клієнтів. Зокрема, під час лікування він запропонував пацієнту надати висновок про визнання його непридатним до військової служби за станом здоров’я з подальшим виключенням з військового обліку. 

Згодом він та його подруга із ТЦК повинні були вплинути на членів військово-лікарської комісії та військових посадових осіб за прийняття ними позитивного рішення. За це брали 10 тисяч доларів. Про це повідомили в прокуратурі.

Обидвом фігурантам вже повідомили про підозру. Вони перебувають під вартою із правом внесення застави. У Хмельницькому ОТЦК та СП розповіли, що працівницю звільнено за згодою сторін.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Юра Жегар

    Це вже навіть не КНДР, це ще гірше
  • Віталій Українець

    Подібні дії народжують бумеранг ,але після війни!
  • Читач81

    Для справедливості пора вже військовим на передку і сім'ям полеглих давати акції найприбутковіших підприємств України. Пора вже злодіям при владі ділитися накраденим багатством.
  • Читач44

    Виходить автор статті Матвій Загоруйко теж ухилянт)

keyboard_arrow_up