На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон

На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон
  • Прикордонники затримали двох чоловіків. 
  • Переправником був житель Рівненщини, а хмельничанин – його клієнтом 

Двох чоловіків затримали на одному із контрольних постів військовослужбовці. На автомобілі «БМВ» вони прямували до прикордонної зони. Надати документи для перевірки водій відмовився, чим порушив статтю 185 КУпАП. Обоє чоловіків доставили у прикордонній загін. Про це розповіли у Західному управлінні Держприкордонслужби України. 

Під час спілкування з ними з'ясували, що хмельничанин був клієнтом жителя Рівненщини. Останній пообіцяв переправити його у Румунію. А за свої послуги призначив ціну у розмірі 6 800 доларів. 

До слова, ці кошти знайшли у водія під час проведення огляду автівки.

Відео дня

У прикордонному загоні додають, що переправляти клієнта водій планував через Тису. Пообіцяв, що зустріне його на протилежному березі, оскільки має законні підстави для виїзду за кордон. 

Відтак у діях жителя Рівненщини побачили ознаки злочину за частиною 3 статті 332 ККУ. Повідомлення направили поліцейським.

Наразі зловмиснику вже повідомили про підозру. Якщо його вину доведуть у суді, йому загрожує від семи до дев'яти років позбавлення волі. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ліда Стасюк

    Знайшли приступників кругом пишуть що таку роботу проробили ,а ті хто краде міліонами то за тих ненапишуть бо бояться вони їх швидко поставлять на місце ,а за якесь бідне то треба писати робота робиться ,і відправляти бідних на фрон білет в один кінець давати трудязі а самі будете ховатися за нашими дітьми ,сором і срам вам те що ви друкуїте
  • Алла Василівна

    І що?
  • Ольга Пашко Швець

    А який закон забороняє людині перетинати кордон? 🤬🤬🤬

keyboard_arrow_up