Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ)

Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ)
  • Президент Зеленський підписав закон про мобілізацію.
  • Він вступить в дію через місяць з дня опублікування. 
  • Запитали думку хмельничан про мобілізаційний закон. Переглядайте у відео.

Мобілізаційний закон – тема, яка активно обговорюється українцями. Місяці дискусій, тисячі правок і пропозицій до змін. 

Комітет Верховної Ради України з питань нацбезпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд правок до законопроєкту №10449 – так званого «мобілізаційного законопроєкту». Всього надійшло 4 195 пропозицій до змін. В першому читанні народні депутати проголосували за нього наприкінці лютого. А сьогодні, 16 квітня, закон про мобілізацію підписав президент Володимир Зеленський. Більше про новації і законопроєкт дізнавайтесь з окремого матеріалу. 

Журналісти vsim.ua поцікавились, що ж про мобілізаційний закон думають хмельничани. Додамо, що запитували не лише чоловіків, а й жінок. Щоправда, останні зізнавались, що не читали про законопроєкт і нічого прокоментувати не можуть. 

Відео дня

Більшість чоловіків висловили думку, що підтримують мобілізаційний закон. Мовляв, воювати повинні всі. Більше переглядайте у відеоопитуванні. 

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергей Попович

    Процес рекрутинну повинен бути прозорим й справедливим но нажаль як бачимо все менше й менше вільних норм, а все більше й більше безправ'я та покарань різних рівнів.
  • Читач81

    Мобілізація має бути накінець справедливою. Хто підвів Україну до війни у такому стані, політики і чиновники, мають відповісти і йти на нуль.  А не вбивати своїми законами невинних, вже перед цим обкраденими ними. А самим далі пиляти і пиляти.

keyboard_arrow_up