Наприкінці липня у Шепетівці призупинять газопостачання

Наприкінці липня у Шепетівці призупинять газопостачання

Робитимуть ремонтно-профілактичні роботи.

Приватне акціонерне товариство «Шепетівкагаз», яке обслуговує мешканців міста повідомило про відключення газопостачання.

Газорозподільну систему міста відключать через ремонтно-профілактичні роботи. Це станеться 25 липня. 

“ ПрАТ «Шепетівкагаз» доводить до вашого відома що згідно графіка Красилівського лінійного виробничого управління  магістральних газопроводів буде зупинено ГРС міста Шепетівка 25.07.22р. для проведення ремонтно-профілактичних робіт”, — йдеться в повідомленні. 

Відео дня

Відновити газопостачання обіцяють після завершення робіт. 

Довідкову інформацію можна дізнатися за номером: 4-07-14

Нагадаємо, що в липні комунальні служби проводитимуть ремонт також і на Волочищині. Там на 2 доби вимкнуть газопостачання. Відключення по населених пунктах відбуватиметься за певним графіком. Детальніше читайте у матеріалі На Хмельниччині на 2 доби відключать газ (ГРАФІК)

У “Хмельницькгаз Збуті” просять споживачів розрахуватися з боргами. За даними підприємства нині заборгованість населення складає 530 мільйонів гривень. Під час воєнного стану “Хмельницькгаз Збут” не може вимкнути постачання газу та не штрафує за прострочення платежу. Проте, війна в країні не звільняє від сплати за комуналку. Тож постачальник газу може вимагати стягнення боргів через суд. Деталі — тут

І найголовніше — всіх споживачів газу, які були клієнтами «Хмельницькгаз Збуту», перевели на обслуговування «Нафтогазу України». Це відбулося автоматично. Тепер за спожитий газ повинні платити державному постачальнику. Пояснюємо, чому так сталося, який тепер тариф і що буде з боргами та переплатою тут

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    А на ремонтні роботи куди скидатись?

keyboard_arrow_up