Народний бренд - 2019: обирайте кращі підприємства Хмельницького

Народний бренд - 2019: обирайте кращі підприємства Хмельницького
  • Голосування за найкращих в бізнесі  міста у розпалі.

  • До кінця листопада кожен хмельничанин може визначити кращі торгові марки, фірми та підприємства у Хмельницькому.

  • Приєднуйтеся до голосування і вигравайте подарунки.

Вже традиційно наприкінці року хмельничани визначають кращі торгові марки й підприємства регіонального бізнесу у проекті «Народний бренд». Конкурс проходить під девізом «Ти обираєш – «RIA» нагороджує!». 

Цьогоріч хмельничани мають можливість обрати найдостойніших у 39 номінаціях. Голосування на сайті brand.top20.ua вже розпочалося і триватиме до 30 листопада.  

Голосуючи у конкурсі "Народний бренд", кожен хмельничанин підтримує найкращих. А це означає, що саме цій компанії можна довіряти. Хто гідний звання «Народний бренд» в 2019 році, визначати саме вам. Ваш голос — це оцінка якості продукції або послуг. Кожен голос зараховується в загальний залік бренду. За результатами голосування буде складено рейтинг усіх компаній.  

Нагадаємо, як проходила церомонія нагородження минулого року та що про "Народний Бренд - 2018" говорили переможці голосування. 

Як голосувати?

  • зайти на сайт brand.top20.ua;

  • обрати одну із номінацій, знайти бренд, за який віддасте свій голос та натиснути на кнопку “Проголосувати”;

  • проголосувати мінімум в 10 номінаціях, щоб голос був зарахований;

  • ми хочемо, щоб голосували люди, а не роботи, тому на сайті потрібно авторизуватись через соціальну мережу Facebook;

  • для завершення голосування додайте свій номер телефону та підтвердіть його через телефонний дзвінок.

  • Усі хто проголосує та поділиться результатом у Facebook,і беруть участь у розіграші цінних подарунків.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up