Назавжди 25: на Хмельниччині поховали військового Миколу Конюка

Назавжди 25: на Хмельниччині поховали військового Миколу Конюка
Тут і далі фото - зі сторінки Шепетівської міської ради
  • Герой воював в найгарячіших точках.

Вчора, 22 травня, в селі Травлин на Шепетівщині попрощалися з Миколою Конюком. 25-річний боєць загинув, захищаючи рідну землю від російської навали. 

Микола Конюк був військовим. Служив за контрактом у військовій частині А 3730. З 21 січня 2018 року по 29 січня 2021 року був механіком, водієм, електриком зенітної ракетної обслуги у військовій частині А 2435. Воював у АТО на території Донецької та Луганської областей протягом 9 місяців, де достойно виконав покладені на нього завдання.

Відео дня

З 25 лютого Микола Конюк прибув до рідної військової частини для захисту Батьківщини. А вже 28 лютого відбув в складі підрозділу на один з найгарячіших напрямків для виконання бойових завдань. Щоденно виконував відповідальні завдання, проявляючи при цьому ініціативу та відвагу. Під час виїзду мобільних вогневих груп виконував обов’язки механіка водія.

“Микола Конюк загинув, захищаючи свою Батьківщину, залишившись для нас назавжди безсмертним. Побратими відзначали, що він був відважним, та самовідданим бійцем, справжнім патріотом, який не корився ворогові, не падав духом”, - повідомляють на сторінці Шепетівської міської ради. 

З Героєм прощалися в місті Шепетівка, на площі імені Т.Г.Шевченка. За день до того, шепетівчани провели в останню дорогу ще одного Героя - Назара Орловського. 

Хмельничани ж 22 травня попрощалися із двома воїнами, що служили у підрозділах міста -  Дмитришиним Вадимом та Кравченком Андрієм. Вадима Дмитришина поховали на Алеї Слави, а Андрія Кравченка - у місті Чернівці, повідомляють в телеграм-каналі Хмельницької міської ради.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Вєра Терпедюк

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ Щирі співчуття рідним та близьким низький уклін батькам за сина
  • Ксюшка Виноградова

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ.
  • Svitlana Shymkova

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ!
  • Лариса Ткачук

    Вічна пам'ять Герою

keyboard_arrow_up