Не більше 2 осіб: у Хмельницькому посилили карантинні заходи

Не більше 2 осіб: у Хмельницькому посилили карантинні заходи
Фото ілюстративне
  • Через поширення коронавірусної інфекції влада прийняла рішення посилити карантинні заходи. Що відтепер заборонено, дивіться далі.

 

Станом на 1 квітня на Хмельниччині підтверджено 6 випадків коронавірусної інфекції. 3 хворих це мешканці обласного центра.

Кількість підозр на COVID-19 постійно зростає. Більшість випадків через відверту нерозважливість та ігнорування обмежувальних заходів. Саме тому влада Хмельницького прийняла рішення посилити карантинні заходи. Про це повідомив мер міста Олександр Симчишин.

Що відтепер заборонено робити:

Відео дня

- Забороняється перебувати в місцях відпочинку, на вулицях, в парках, скверах міста груп більше 2 осіб, якщо це не сім'я, не працівники комунальних чи ремонтних бригад, правоохоронці чи працівники місцевого самоврядування.

- забороняється дітям до 14 років перебувати на вулиці без супроводу дорослих, а дітям 14-18 років — без відома батьків чи опікунів.

Також хмельничанам нагадують, що на час карантину заборонено відвідувати дитячі та спортивні майданчики.

Читайте також: Новини про коронавірус: найважливіше за 1 квітня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (98)
  • Валентина Гуменюк Валентина

    Соблюдайте карантин!!!Сидите дома!!!Этот вирус по всей планете!!!Думайте о своем здоровье!!! Пишете глупости,шутите со смертью,будьте благоразумны!!! Соблюдайте карантин!!!

    Сергей Волков reply Валентина Гуменюк Валентина

    Валентина Гуменюк Валентина
  • Светлана Влас

    Нащ мер наоборот открывает магазины салоны красоты парикмахерские
  • Ирина Васильевна Коваль

    интересно, есть ли среди вас, ваших знакомых, родных и т.д. заразившиеся короновирусом?? ни трупов, ни переполненных больниц. Сидеть в квартирах и не выходить на прогулки, не дышать свежим воздухом, ни заниматься пробежкой либо на спортивных площадках это геноцид!
    Вопрос - вы когда в магазине покупаете продукты, бутылки с водой и т.д прийдя домой тоже все тщательно дезинфицируете?? А верхнюю одежду, обувь??? И нафига мне маска если я вышла дышать свежим воздухом а не обниматься с прохожими!? По моему это огромная афера для нас всех!!!
  • Елена Ивченко

    Тем не менее, начался отчетный период для предпринемателей и с проплатой ЕСВ и ЕП, штрафных санкций и пени ни кто для мелких пп не отменял. Нужно идти сдавать декларации и в банк все оплачивать. Ждите новых больных.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up