Не кораблем єдиним: “Укрпошта” просить обрати нову воєнну марку (ОПИТУВАННЯ)

Не кораблем єдиним: “Укрпошта” просить обрати нову воєнну марку (ОПИТУВАННЯ)
  • На вибір варіанти з путіним, червоною калиною, песиком Патроном та популярними висловами.
  • Дізнавайтеся де та як проголосувати за наступну марку.

“Русскій воєнний корабль, іді…!” стала першою поштовою маркою, випущеною в умовах воєнного стану. Її розібрали з шаленою швидкістю. На марці зображено морського піхотинця у військовому вбранні з опущеною зброєю в руках, який дивиться на російський крейсер вдалині. Це, судячи з бортового номера, ракетний крейсер “Москва”. Випуск марки тиражем в 1 мільйон примірників прийшовся на 12 квітня. А вже 13 квітня флагман флоту рф “Москва” пішов на дно, підбитий українськими “Нептунами”. В соцмережах марку “Русскій воєнний корабль, іді…!” почали називати пророчою. Протягом тижня було розпродано 700 тисяч екземплярів марки. Другий екземпляр марок має назву “Русскій воєнний корабль … ВСЬО!” Його планують випустити тиражем у 5 мільйонів. 

Тож в “Укрпошті” задумались над наступним, третім, випуском. Він відбудеться вже у червні-липні 2022 року. Підготували 5 варіантів майбутньої марки. Зображень не показують, та вказують тематику кожної з них. Серед них, можливо, черговий “пророчий” вислів, песик Патрон, якого вже встигли полюбити українці, перший рядок патріотичної пісні та особливо популярні у 2022 українські вислови:

Героям Слава!

Відео дня

путін, москва палає, Гаага чекає

Песик Патрон з ДСНС

"Ой у лузі червона калина..."

Доброго вечора, ми з України

Аби визначитися з дизайном, в поштовій службі запустили голосування. Кожен може долучитися. Офіційне голосування проходить у застосунку “Дія” (розділ “Опитування”) та соцмережах “Укрпошти”: Facebook, Instagram, Telegram. Запевняють, що голоси будуть враховані зі всіх офіційних джерел. 

Голосування триватиме до 21 травня. А вже 22 травня обіцяють олрилюднити який варіант найбільше сподобався українцям. 

В “Укрпошті” хочуть, аби такий народний вибір став доброю традицією для українців, які можуть долучитися до творення сучасного філателістичного мистецтва в Україні.

А ви голосуватимете за нову воєнну марку? Який варіант вам до вподоби? 

Опитування

Якою має бути третя воєнна марка "Укрпошти"?

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олег Мельник

    Доброго вечора, ми з Украiни,

    Героям слава !!!
  • ЧитачЧитачів

    Стефанія!

keyboard_arrow_up