Не мийте голову і не позичайте гроші: що не можна робити на Благовіщення

Не мийте голову і не позичайте гроші: що не можна робити на Благовіщення
  • Благовіщення Пресвятої Богородиці святкують 7 квітня.
  • В цей день діють певні правила і обмеження.
  • Чого не можна робити сьогодні, читайте далі.

Благовіщення Пресвятої Богородиці вважають третім святом після Великодня й Різдва Христового. Святкується воно щороку у визначений день – 7 квітня. В цей день архангел Гавриїл сповістив Діву Марію, що вона непорочно зачне від Святого Духа і народить Сина Божого - Ісуса Христа. Благовіщення припадає рівно за 9 місяців до Різдва.

В Благовіщення існують певні правила й обмеження. Що ж можна, а чого не можна робити в цей святковий день:

  • В народі кажуть, що на Благовіщення заборонено працювати.
  • Не можна позичати або давати гроші або інші речі стороннім людям. Порушення цього правила може призвести до втрати благополуччя, спокою й миру в родині.
  • Не запрошуйте гостей. Не бажано, аби у вас щось винесли з дому. Тому Благовіщення варто святкувати із сім’єю.
  • Не можна шити чи плести. Голку до рук на Благовіщеня брати не можна. Це може заплутати долю людини.
  • Не мийте голову, не стрижіться й навіть не зачісуйтеся. Займатися своїм волосям в цей день не рекомендують. Це може призвести до випадіння волося й порушити долю людини.
  • Не одягайте обновку. Нові речі швидко порвуться й зіпсуються до кінця року, якщо одягнути їх на Благовіщення. Дівчата, які порушать рекомендацію, не вийдуть заміж.
  • Не починайте щось нового, бо успішним ваш проект не буде.
  • Проведіть цей день, як захочете. Яким буде для вас Благовіщення, таким буде увесь рік.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Светлана Маслова

    Я не думаю ,что когда человек трудится это большой грех,.  Грех когда обманул,обидел,украл,убил.Вот за такие грехи будем стоять  в ответе перед господом !!!!
  • Вася Мартинюк

    Це московські попи таке повидумували =)))))))))???

    Леонид Наседкин reply Вася Мартинюк

    У тебя с головой всё в порядке?При чём здесь московские попы? Это закон веры.
  • Іра Шубравая

    ну цирк натуральний...яке відношення ці забобони мають до християнства?????
  • Anatoliy Drozdik

    От мені цікаво, той, хто це писав пішов на роботу, як чмо, з немитою головою?

    Бабяк Надежда reply Anatoliy Drozdik

    да с немый ещё можно кое-как смириться,а вот не расчесавшись!))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up