Нещасний випадок у хмельницькій друкарні: рука працівника потрапила у верстат

Нещасний випадок у хмельницькій друкарні: рука працівника потрапила у верстат
  • Аби звільнити 25-річного чоловіка, рятувальникам довелось розібрати друкарський верстат.
 

Подія мала місце 20 квітня у друкарні на вулиці Молодіжній. Під час роботи рука 25-річного працівника потрапила у друкарський верстат. Співробітники одразу зупинили виробництво та викликали надзвичайників та медиків.

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС області, за вказаною адресою оперативно прибув черговий караул 1 Державної пожежно-рятувальної частини обласного центру. Надзвичайники розібрали верстат та за допомогою спец обладнання та дістали руку потерпілого.  Після цього медики надали чоловіку необхідну допомогу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Srh Mrk

    Потрібно притягнути до відповідальності керівництво тієї друкарні!!! Недотримання правил техніки безпеки за роботою з механізмами можуть мати серйозні наслідки. Є директор, інженер з охорони праці, майстер та інші керівники які мають зробити все необхідне для комфортної та безпечної роботи працівників. Але нажаль гонка за грошима та зверхнє ставлення до людей до добра не завжди призводить. Перевірки ніякої не буде, просто відкупляться і зроблять винного робітника.
  • Nina Zhukovinina

    Швидкого  одуження
  • Танюша Івасюк

    Ви що там працюєте що можете знати
  • Наталія Танасієнко

    А гналися так ніби дійсно пожар...

    Наталія Танасієнко reply Наталія Танасієнко

    Тамара Кравченко гналися так, що могла б бути не одна смертельна аварія. І як дуже часто таке і буває

    Тамара Кравченко reply Наталія Танасієнко

    Наталія Танасієнко звісно нащо ж було гнатися це ж не ваша рука  попала у верстат

    Роман Сова reply Наталія Танасієнко

    Наталія Танасієнко а так допомогу не потрібно надавати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up