“Нестерпний біль, який не стихне”: на Хмельниччині попрощалися з Героєм Володимиром Лакеєм

“Нестерпний біль, який не стихне”: на Хмельниччині попрощалися з Героєм Володимиром Лакеєм
Тут і далі фото зі сторінки Судилківської сільської ради

Боєць був родом із Судилкова, що на Шепетівщині. 

Володимир загинув 2 серпня під час виконання бойового завдання, боронячи кордони рідної землі від російського агресора. У вівторок, 10 серпня, Воїна проводжали в останню дорогу в рідному селі. 

Володимир народився у Судилкові, в 1979 році. Навчався у місцевій школі. Здобув фах газоелектрозварювальника. У 2015 його призвали до лав ЗСУ. Після служби багато працював за спеціальністю. 

Починаючи з 2015 року вирішив стати військовим. Брав участь в АТО на сході України. У 2016 році Володимира нагородили відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Відео дня

Він був вірний присязі та обов‘язку, чесний, відважний, мужній та хоробрий. Саме за мужність та хоробрість неодноразово отримував відзнаки від керівництва Збройних Сил.

— Володимир був люблячим сином, чоловіком, батьком, братом, цінував дружбу і сам був хорошим другом. Низький уклін мамі Вірі Іванівні за виховання сина, великого патріота рідної землі, — пишуть на сторінці Судилківської громади

Багато небайдужих односельчан прийшли розділити горе з сім’єю загиблого Героя — рідня, друзі, військові побратими, духовенство, представники районної та місцевої влади, жителі громади. Живим коридором, прихиливши коліно, громада вшанувала полеглого воїна.

— Загибель кожного нашого військового, який самовіддано боронить кордони України, – це нестерпний біль, який не затихне з плином часу. Ми завжди будемо пам’ятати і дякувати кожному нашому Герою, — зазначають в Шепетівській райдержадміністрації

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Світлана Посвістак

    Вічна і світла пам'ять Герою України, щирі співчуття рідним та близьким.
  • Tetyana Yurchak

    Вічна слава!
  • Сергій Баско

    Слава Герою !
  • Тетяна Яремчук

    Вічна память.

keyboard_arrow_up