Нова ціна на газ та карантинні зони. Що ще зміниться для хмельничан у листопаді

Нова ціна на газ та карантинні зони. Що ще зміниться для хмельничан у листопаді
ua.depositphotos
  • Які зміни чекають нас з 1 листопада 2020 року і протягом місяця – читайте на нашому сайті.
 

Тарифи

В Україні зросте ціна газу для населення. У листопаді ціна блакитного палива для побутових споживачів ТОВ "Хмельницькгаз Збут" складе 8,87555 гривні за кубометр.

Слід зауважити, що жовтня газ в Хмельницькому коштував 6,79226, а у вересні - 5,499 гривні.

Оновлюються карантинні зони

З 2 листопада у червоній зоні будуть Житомир, Ужгород, Івано-Франківськ, Миколаїв, Полтава, Рівне, Харків, Хмельницький, Чернівці, Чернігів. Зонування змінюється наприкінці кожного тижня.

Відео дня
  • Як розподілили «кольорові» рівні на Хмельниччині: до територій з “червоним” рівнем епідемічної безпеки віднесли: міста Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Нетішин, Славута та Шепетівка, а також Білогірський, Віньковецький, Волочиський, Городоцький, Дунаєвецький, Кам’янець-Подільський, Летичівський, Славутський, Старосинявський, Теофіпольський та Ярмолинецький райони.

Канікули 

2 листопада навчальний процес у школах має відновитися, але не всі школярі сядуть за парти. Залежно від епідемічної ситуації в регіоні, місцева влада ухвалюватиме рішення про форму навчання.

Як повідомили раніше у міськрад, у школах Хмельницького з понеділка, 2 листопада, відновлюється навчальний процес. Про дистанційну чи змішану форму навчання наразі не йдеться.   

Вибори 

Відповідно до Виборчого кодексу, до 6 листопада ЦВК повинна встановити результати голосування, яке було проведено 25 жовтня. У тих містах, де жоден з кандидатів не набрав 50% + 1 голос, відбудеться другий тур. Попередня дата його проведення – 15 листопада.

Квитки подешевшають

Укрзалізниця з 1 листопада знижує тарифи на квитки 1-го класу Інтерсіті+ на 15%. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Сергей Хмельницкий

  • Anna Sydorchuk

    Ну даа.
    Кожен хотів грітися в теплій квартирці і платити копійки ха газ,  чи  не так?😏
  • Надія Мазур

    Як добре влада дбає про народ в такий важкий час, в період пандемії. Як виживати?
  • Наталія Шинкарук

    Епідемічна ситуація в місті погіршується, тому необхідно   ухвалити рішення про дистанційну форму навчання школярів.

    Сергей Хмельницкий reply Наталія Шинкарук

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up