Нові тарифи. Скільки хмельничани будуть платити за газ у серпні

Нові тарифи. Скільки хмельничани будуть платити за газ у  серпні
Фото ілюстративне
  • Вартість блакитного палива зросла.

Ціна на природний газ для побутових клієнтів ТОВ “Хмельницькгаз Збут” у серпні становить 4,4999 гривні за кубометр. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Слід зазначити, що минулого місяця вартість блакитного палива у Хмельницькому становила 2,974 гривні за кубометр.

  • "Зростання ціни пов’язано з тим, що наближається опалювальний сезон, і ціни на європейських ринках також традиційно зростають в цей період. Сезонне зростання цін зазвичай починається у серпні-вересні, а після завершення опалювального сезону ціни знижуються", - уточнили у ТОВ "Хмельницькгаз Збут".

Також у компанії додали, що після скасування спеціальних обов'язків держави з забезпечення українців блакитним паливом за регульованою ціною, торгова націнка ТОВ “Хмельницькгаз Збут” у серпневій платіжці не перевищуватиме 2,84%, тобто 12 копійок (з ПДВ) за 1 кубометр. 

Відео дня

Націнка постачальника необхідна для підтримки онлайн сервісів, друку та доставки квитанцій, оплати банківських комісій та виплат заробітної плати працівникам компанії. 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Юрій Гудок

    Нормально!!! Хай відчують люди які голосували за Зе клоунів  і активно доводили що всі хто голосував по іншому - дурні. Хай життя їх заставе їхати і попи мити в Європу))). Ну і хай там і залишуться на завжди)))))) супер

    Аннушка Демецкая reply Юрій Гудок

    Границы попы мыть им как раз Петрик открыл..
  • Лесовой К.

    А с водой чего, цены внезапно с февраля пересчитали по-другому, и никто ничего? Так правильно?

    Max Forosov reply Лесовой К.

    Слыхал что с осени на воду грозятся еще раз пересчитать (не в нашу сторону).
  • Виктор Гевак

    Брехня...У липні за газ я заплатив по 16,666 гр.  м.куб. Чому ніхто не враховує, ще за доставку газу???? Використав 10 кубиків, заплатив 29,74. Ще за доставку 136,00 гр. Ось і виходить, що куб газу мені вийшов 16,66гр.

    Світлана Кожен reply Виктор Гевак

    Якщо врахувати, що з серпня вартість газу 4,50 , а в опалювальний сезон треба в місяць кубиків так десь 200, то 200 х4,50 =900 грн + 136 =1036 грн : 200 =5,18 грн за 1 метр кубічний. У вас з арифметикою щось не так. Хоча газ до зими може і подорожчати.

    Max Forosov reply Виктор Гевак

    А после подорожания у вас вообще выйдет газ по 18 грн.
  • IGOR

    "наближається опалювальний сезон" - то чувство, когда за окном +30
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up