Обирають найкраще відео про Хмельницький

Обирають найкраще відео про Хмельницький
Фото ілюстративне: ecopartnerstvo.by
  • У рамках конкурсу "PROMISTO" стартувало онлайн голосування за найкраще відео про наше місто.
  • Хмельничани можуть проголосувати за свого фаворита до 27 вересня.
  • Автор, робота якого набере більше лайків, отримає 15 тисяч гривень.

У Хмельницькому проходить конкурс інформаційно-промоційного відео "PROMISTO". Учасникам необхідно було зняти красивий відеоролик про наше місто. Прийом заявок тривав до 10 вересня. Наразі в Управлінні культури і туризму Хмельницької міської ради оприлюднили роботи 11 авторів готових позмагаються за головний приз - 15 тисяч гривень.

Обрати переможця журі допоможуть самі хмельничани. Саме вони проголосують за фаворита на сторінці в  "YouТube". Після оцінку глядачів додадуть до балу від журі й відео, яке отримає найбільшу оцінку стане переможцем. 

КОНКУРСНІ РОБОТИ:

Відео дня

1. Ольга Сахарова – «Хмельницький: разом назавжди…»

2. Ілля Сухий (псевдонім – Ілля Сопілчар) – «Мій Хмельницький»

3. Анна-Ніколь Шепурева – «Хмельницький - місто твоєї мрії»

4. Вадим Подзігун – «Рідне місто Хмельницький»

 

5. Сергій Аніськов – Проект «Нація»

6. Медіа корпорація "Є" (відео та монтаж Артем Баландін; музика - Володимир Єгоров) – «Відкрий Хмельницький для себе»

7. Юрій Жданов  – Проект «Нація» автентичне вбрання кінець ХІХ початок ХХ ст.

8. Наталія Бахамент – «Місто майбутнього»

9. Bad Rabbits Foundation (Бевзюк Дмитро) – «Щоразу Хмельницький»​​​​​​​

10. Олександр Крентовський – «Хмельницький: Щодня можливості»​​​​​​​

 

11. Світлана Крентовська – «Твоє місто»

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up