Обстріл західних областей має мету деморалізації населення, - МВС

Обстріл західних областей має мету деморалізації населення, - МВС
Аеропорт Івано-Франківська. Фото ілюстративне.
  • Вночі росіяни обстріляли аеропорт Івано-Франківська та центр миротворчості та безпеки на Львівщині.

Ракети окупантів все частіше направляють на різні об'єкти, розташовані в західних областях України. Вчора, 12 березня, чергових ударів зазнав аеропорт у Івано-Франківську. При цьому знову там не спрацювала система оповіщення. Про це повідомив мер міста Руслан Марцинків. За його словами, повітряну тривогу зняли за десять хвилин до того, як почали падати ракети.

Вперше ракети агресора прилетіли на Львівщину. Зранку 13 березня росіяни випустили 8 ракет по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. Він розташований у селі Старичі Яворівського району. Він більш відомий як "Я́ворівський військовий поліго́н", розташований за 30 км на північний захід від Львова і близько за 20 км від кордону з Польщею.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

Відео дня

Авіаудар здійснили з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли в аеропорту Саратово. Вони випустили понад 30 ракет, частину ракет збили. 57 людей дістали травмування, вони у лікарні. Серед постраждалих є цивільні. Ще 9 людей загинули. Про це повідомляє Львівська обласна адміністрація.

Раніше обстріли здійснювалися по аеропорту "Рівне" та аеродрому в Луцьку. Також уже декілька разів ракети прилатали у Старокостянтинів Хмельницької області. На місцевий аеродром.

Обстріл західних областей України має мету деморалізувати населення. Про це під час телемарафону заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

«росіяни намагаються показати, що немає жодної точки, де можна бути спокійними. Це потрібно для деморалізації українського суспільств, - сказав радник. - Вони пробують показати, що в країні немає безпечного місця. Особливо розуміючи, що західні області з великою кількістю переселенців».

Читайте також: 

На Хмельниччині збирають відомості про військовополонених

Загинуло до 1300 українських військових, - Зеленський

Мама двох дітей з Хмельницького виїхала в Польщу: дорога, зустріч та умови

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анжела Масловская

    😢😭😭😭

keyboard_arrow_up