Оновлена площа і фонтан закоханих. Як хмельничани оцінюють реконструкцію за 5 мільйонів

Оновлена площа і фонтан закоханих. Як хмельничани оцінюють реконструкцію за 5 мільйонів
  • Вже сьогодні, 15 серпня, біля “Сілістри” має запрацювати новенький фонтан.
  • Територію на розі вулиць Свободи і проспекту Миру відремонтували за майже 5 мільйонів гривень.
  • Що думають про новенький водограй хмельничани, дізнавалися журналісти vsim.ua.

У травні 2017 територію на розі вулиць Свободи і проспекту Миру перейменували у площу Свободи. Тоді ж в управлінні ЖКГ почали шукати підрядника, який би відремонтував площу і облаштував на ній новий фонтан. За капітальний ремонт взялись наприкінці серпня минулого року.

На весь ремонт виділили 4,6 мільйона гривень. Роботи взялась виконувати тернопільська фірма "ТОМ-Інвестбуд". Вони мали завершити реконструкцію ще до кінця 2017 року, проте не встигли. Продовжили вже у 2018. Фонтан та відремонтовану пощу мали відкрити до липня. Але через постійні літні зливи, завершили об’єкт лише декілька днів тому. Його вже здали в експлуатацію.

Журналісти vsim.ua опитали місцевих мешканців, чи подобається їм відремонтована площа та новенький фонтан.

Відео дня

Юлія

- Новий вигляд подобається, взагалі чудовий. Порівняно з тим, що було, то я вважаю, що вигляд непоганий. Мені здається, що краще коли роблять хоча б так. Тобто я вважаю, що це краще, ніж те, що занедбане стоїть і не працює взагалі і до чого навіть не хочеться підходити. В принципі це непоганий варіант. З аркою ідея хороша.

Інна

- Дуже подобається і діткам дуже подобається. Здається, що все нормально. Поки всі задоволені, а як він буде працювати… З фонтанами в інших містах важко порівняти, скрізь кожен по-своєму. Все влаштовує, аби він тільки працював і не ламали наші люди.

Олександр

- Звісно, добре ставлюсь до таких фонтанів. Зараз ніби так як от і має бути — відкритий для всіх. Побачимо, як буде далі. Те, що тут було раніше, воно ще мабуть з Радянського Союзу, з тих часів ще було. Добре виглядає, мені подобається, набагато краще, ніж у дендропарку, він простіше там. А тут щось оригінальне зробили, цікаво.

Юлія

- Тут завжди було брудно. Не знаю, як воно зараз буде. Це залежить від людей, які тут будуть гуляти. Біля залізничного вокзалу взагалі якась калюжа, тому я не можу навіть порівняти, що краще. Було б ліпше, якби тут фонтан загороджений був, бо на сходинках діти можуть впасти.

Тимур

- Я думаю, що стало краще. Сюди будуть приходити сім’ї з дітьми, проводити гарно свій час. Діти будуть раді, я вважаю. Ще там будуть якісь квіти садити — теж буде дуже чудово. Я вважаю, що треба ставити камери або якихось охоронців. Діти будуть раді, коли буде чисто, гарно. Порівняно з іншими фонтанами я думаю, що вони як нарівні всі. Тут якраз така площадка, де багато людей ходять, то я думаю, що люди будуть раді сюди приходити.

Повноцінно запрацювати водограй має сьогодні, 15 серпня, з 16:00.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up