Отримав по максимуму. Мешканця Хмельниччини засудили за вбивство дружини

Отримав по максимуму. Мешканця Хмельниччини засудили за вбивство дружини
  • Чоловік, який жорстоко розправився зі своєю дружиною, чекав вироку два роки.
  • Лише нещодавно суд поставив крапку в цій справі.

Трагедія сталася навесні 2018 року в селі Новий Майдан Вовковинецької ОТГ. Ввечері під час суперечки п'яний чоловік вдарив дружину в стегно ножем. Жінка знепритомніла та стікала кров'ю, а зловмисник, замість допомогти, втік.

  • "Усвідомлюючи, що остання знаходиться в небезпечному для життя стані та без належної медичної допомоги може померти, кривдник поцупив з її кишені мобільний телефон та утік з місця злочину", - йдеться у повідомленні Хмельницької обласної прокуратури.

Потерпілу врятувати не вдалося. Вона померла в лікарні через кілька годин.

Її кривдника шукали протягом десяти днів. Як виявилося, після нападу на жінку він втік у ліс, де і переховувався поки його не спіймали.

Відео дня

Чоловік раніше був судимий. Він 4 рази сидів у в'язниці за вчинення крадіжок. Цього разу йому довелося відповідати вже за вбивство.

  • "Під час судового розгляду кримінального провадження обвинувачений своєї вини у вчиненні злочинів не визнав, утім стороною обвинувачення повністю доведено факт вчинення ним кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121, ч. 3 ст. 135, ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України".

Утім, 52-річного чоловіка визнали винним в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, залишенні особи, яка перебувала в небезпечному для життя стані, без допомоги, а також відкритому викраденні майна та незаконному носінні холодної зброї. Як зазначили у прокуратурі 8 лютого 2021 року, вироком Хмельницького міськрайонного суду чоловіка було засуджено до 10 років позбавлення волі.

Як уточнили правоохоронці, це покарання є максимально можливим відповідно до санкцій вказаних статей.

Читайте також: На Хмельниччині у силосній ямі загинув чоловік, ще двоє постраждали (ВІДЕО)
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Max Bilyk

    Мало ж в нас дають за вбивство....та ще й рецидивістам. 20 дати було б справедливіше, щоб не вийшов більше і не вбив ще когось. А так...далі буде...
    Недосистема недоправосуддя.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up