Паспортний відділ на Грушевського працюватиме 13 серпня в суботу

Паспортний відділ на Грушевського працюватиме 13 серпня в суботу

Додатковий робочий день запровадили через велику кількість бажаючих оформити документи. 

Вже цієї суботи, 13 серпня, паспортний відділ міграційної служби на Грушевського буде працювати, як в звичайний будній день. Про це інформують на сторінці обласної міграційної служби. 

Додатковий робочий день запровадили через підвищений попит хмельничан на оформлення документів — паспортів громадянина України та закордонних. 

До слова, в останні місяці працівники міграційної фіксують збільшення кількості виданих біометричних документів. Так, міграційна служба Хмельниччини оформила 18,3 тисячі біометричних паспортів лише впродовж липня цього року. 

Відео дня

Саме така кількість мешканців області, кажуть, звернулась до підрозділів служби впродовж липня 2022. З них:

Тоді як за липень 2021 року було оформлено:

 

Відділ міграційної служби працюватиме 12 серпня з 09:00 до 15:00 години. Відвідувачів прийматимуть в  порядку «живої черги».

Адреса — вулиця  Грушевського, 87,  кабінет 103 (1 поверх). За додатковою інформацією можна звернутися на “гарячу лінію” за номерами: (0382) 65-03-06 та (093) 273-85-10.

Чому росіяни паспортизують українців?

До слова, а ви знаєте навіщо росія здійснює паспортизацію українського населення на тимчасово окупованих територіях? У Центрі протидії дезінформації розвінчують всі фейки та способи впливу на українське населення російських пропагандистів. Паспортизація — це один із методів впливу на українців. 

Мета: прискорена паспортизація на загарбаних територіях — інструмент спроби їх незаконної окупації. Як тільки кількість громадян на тимчасово окупованих територіях із російським «документом» перевищить кількість громадян з українським паспортом, рф одразу запустить механізм «референдуму».

Нещодавно, президент Зеленський вже попередив, що Україна не вестиме з росією жодних переговорів, якщо агресор зважиться провести на окупованих територіях так звані референдуми.

У чому небезпека?

Росія намагається якнайшвидше паспортизувати населення Херсонщини та Запоріжжя, проте, виявляється, навіть на території країни-агресора цей «паспорт» не вважається повноцінним документом. 

Це зумовлено тим, що «паспорти» росія видає за спрощеною процедурою. У підсумку «паспорт», виданий на окупованих територіях, не дає українцям таких же законних прав, що мають росіяни:

Єдине, для чого видається цей «паспорт», — участь у голосуванні на виборах рф з обранням «правильного» кандидата. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up