Патрульні шукають поповнення: кожен п'ятий кандидат - жінка

Патрульні шукають поповнення: кожен п'ятий кандидат - жінка
  • Хмельницька патрульна поліція оголосила новий набір.
  • Шукають десять нових працівників.
  • Заявки уже подали 109 кандидатів.

У Хмельницькому триває уже п’ятий набір в патрульну поліцію. Після минулого відбору, як пояснюють правоохоронці, не усі пройшли навчання. Тому залишилися вакантні посади. Таких нараховують десять.

Станом на сьогодні, 18 січня, заявки подали 109 кандидатів. За інформацією прес-служби патрульної поліції Хмельниччини, серед них 23 – жінки. В середньому це кожна п’ята серед претендентів. Ще 86 – чоловіки.

Також повідомляють, що, у порівнянні з попередніми наборами, поки низьким є показник кандидатів з вищою освітою – 60%. Дещо вищим в цьому плані поки є показник присутності серед претендентів колишніх правоохоронців – 6%.

Відео дня

Нагадаємо, що прийом заявок триватиме до 31 січня включно. Щоб отримати можливість пройти відбір і стати патрульним, перш за все потрібно заповнити анкету на офіційному сайті патрульної поліції. Далі на кандидатів чекає тестування, медичне обстеження, перевірка фізичної підготовки, співбесіда з поліцейською комісією і навчання. Лише після проходження усіх етапів вони зможуть вперше вийти на патрулювання вулиць нашого міста.

Вимоги до кандидатів встановили наступні:

• Громадянство України
• Вік від 20 до 35 років
• Повна загальна середня або вища освіта
• Наявність посвідчення водія категорії В
• Готовність до служби в будь-якому місті України у зв’язку зі службовою необхідністю

За більш детальною інформацією можна звернутися за телефоном 044 390 65 00 з 9:00 до 18:00 в робочі дні або електронною поштою [email protected].

Читайте також: 

Що ви знаєте про патрульну поліцію Хмельницького (ТЕСТ)

46 чоловіків та 6 жінок: у Хмельницькому нові поліцейські склали присягу

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up