У Хмельницькому оголосили черговий набір в патрульну поліцію

У Хмельницькому оголосили черговий набір в патрульну поліцію
  • В управлінні не вистачає 10 патрульних.
  • Заповнити анкети можна до кінця січня.

У Хмельницькому оголосили уже п’ятий набір в патрульну поліцію. Після минулого відбору, як пояснюють правоохоронці, не усі пройшли навчання. Тому залишилися вакантні посади. Таких станом на сьогодні, 3 січня, нараховують десять.

Щоб отримати можливість пройти відбір і стати патрульним, перш за все потрібно заповнити анкету на офіційному сайті патрульної поліції. Далі на кандидатів чекає тестування, медичне обстеження, перевірка фізичної підготовки, співбесіда з поліцейською комісією і навчання. Лише після проходження усіх етапів вони зможуть вперше вийти на патрулювання вулиць нашого міста.

Вимоги до кандидатів встановили наступні:

Відео дня

• Громадянство України
• Вік від 20 до 35 років
• Повна загальна середня або вища освіта
• Наявність посвідчення водія категорії В
• Готовність до служби в будь-якому місті України у зв’язку зі службовою необхідністю

За більш детальною інформацією можна звернутися за телефоном 044 390 65 00 з 9:00 до 18:00 в робочі дні або електронною поштою [email protected].

Читайте також: 

Що ви знаєте про патрульну поліцію Хмельницького (ТЕСТ)

46 чоловіків та 6 жінок: у Хмельницькому нові поліцейські склали присягу
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Алексей Маковский

    Своїх вже знають не берут, а де поліція з народом, з вами сволочью працювати ніхто не хоче
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up