Переселенцям з Луганщини подарували автомобіль (ФОТО)

Переселенцям з Луганщини подарували автомобіль (ФОТО)
Тут і далі фото з сайту Хмельницької ОВА
  • Родина виховує семеро дітей.
  • Вони переїхали на Хмельниччину на початку березня.
  • Кажуть, додому не повернуться, бо вже нікуди.

Сім’я Шакірових переїхала у Дунаївці з окупованого селища Красноріченське Луганської області. Вони мають двох власних дітей, а вісім років тому усиновили ще п’ятьох діток з дитбудинку. Таким чином Євген та Марина Шакірові заснували дитячий будинок сімейного типу. На Луганщині родина облаштувала для дітей затишний дім. Та після початку війни була змушена його покинути. Тож сім’я з мінімумом речей на старенькій машині, яка чудом завелася, втекла з-під ворожих обстрілів, повідомляють в обласній адміністрації.  

У Дунаївцях багатодітній родині надали нову домівку із садом та клаптиком землі поруч. Тож тут вирішили оселитися надовго. Як каже Марина, повертатися їм нікуди, адже їх будинок розгромили російські військові, які влаштували там собі житло. Жінка опікується дітьми та домівкою, а чоловік Євген разом з іншими волонтерами вирушив на схід та допомагає евакуйовувати мирних жителів із зони бойових дій.

А нещодавно родині Шакірових подарували комфортний новий автомобіль. Компактний та зручний мінівен “Opel Zafira” родина отримала завдяки співпраці обласної військової адміністрації та засновників компанії “Brutal Caravans” - Ярослава Ясниcького та Віталія Савчука, що спеціалізуються на будинках на колесах для туризму, зазначають в адміністрації. 

Відео дня

Марині Шакіровій вручили ключі від автівки, а також гостинці, подарунки та потрібні для дому речі від гуманітарного штабу при обласній військовій адміністрації.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (53)
  • Зоя Гаврилюк

    Читаю коментарі хмельничан . Подивіться краще на Лабазюків і Герегу !! А то вчепилися до біженців , яким хату рознесло !!
  • Зоя Гаврилюк

    Дивіться краще на сімейство Лабазюків , а то вчепилися до таких самих бідових !!!
  • Олег Павленко

    "У Дунаївцях багатодітній родині надали нову домівку із садом та /клаптик землі" - І ДВА РАБА!/ )))
  • Руслан Кобелев

    К шаре быстро прывыкают!

keyboard_arrow_up