Перший прямий ефір "Х-фактор": хмельничанин Іван Варава вразив глядачів радіохітом

Перший прямий ефір "Х-фактор": хмельничанин Іван Варава вразив глядачів радіохітом
  • 20-річний Іван Варава з Хмельницького покорив четвірку суддів ще на кастингу шоу "Х-фактор". 
  • Хлопець пройшов усі етапи відбору і вже заспівав на першому прямому ефірі талант-шоу. 
  • Молодий співак врази журі і глядачів проникливим виконанням популярного радіохіта "You're beautiful". 
  • Україна підтримала талант хлопця і він виступатиме у наступному прямому ефірі. 

Перший прямий ефір талант-шоу "Х-фактор" присвятили хітам, які зараз або раніше підкорили усі радіостанції. Для 20-річного хмельничанина Івана Варави його зірковий тренер Дмитро Шуров обрав пісню James Blunt "You're beautiful". У відеопідводці до виступу молодий виконавець розповів, що обожнює музику, плавання, керувати машиною, любить шуткувати, писати забавні пісеньки. Вчора, 11 листопада, на першому прямому ефірі хлопець вийшов співати другим. 

- В наш час залишилося там мало по-справжньому простих, чесних і світлих речей. І світлих людей. Людей, які своїм існуванням виправдовують слово "життя". Хлопець, якого ви зараз побачите, це ождин з тих хлопців, з яким не соромно познайомити свою маму, своїх батьків, один із тих хлопців, який підкорить серця не лише юних дівчат, але й їхнім мам і бабусь. В ньому є справжня краса - внутрішня і зовнішня, - так оголосив Івана Вараву суддя проекту Дмитро Шуров.

Відео дня

  • - Все було так, як ти задумав, гарно заспівав, пустив емоцію, бо зовнішність і харизма дозволяють, - висказалась суддя проекту Настя Каменських. 
  • - Я дуже хочу, щоб сьогодні зірки були на вашому боці, - прокоментував виступ співака Андрій Данилко. 
  • - Трішки було зарівно все, малувато тебе самого. Хотілось бачити тебе більше, бо ти не віддався повністю. Але було достойно, - сказав Олег Винник. 

Івану Вараві вдалося вразити не лише суддів проекту, але й глядачів. Вони віддали потрібну кулькіфсть голосів для молодого виконавця і хлопець пройшов у другий ефір талант-шоу Х-фактор. На ньому Іван заспіває пісню з відомого мюзикла. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up