Першого січня маршрутних таксі стане удвічі менше

Першого січня маршрутних таксі стане удвічі менше
З 426 маршрутних таксі у перший день нового року на маршрут виїдуть лише 213. Передноворічного дня пересуватися на "пижику" пасажири зможуть до половини дванадцятої ночі

"Маршрутки у післяноворічні дні працюватимуть у звичному режимі", -  стверджує начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Богачук.
У новорічний день пересуватися на "пижику" пасажири зможуть до половини дванадцятої ночі. Проте є такі водії, які задля заробітку готові працювати і цілодобово.
Першого січня маршрутних таксі стане удвічі менше. Так, якщо щодня за маршрутом виїжджає 426 бусів, то в перший день нового року їх кількість скоротиться до 213. Володимир Якович переконаний, що в цей день не варто залучати до роботи всі транспортні засоби, бо пасажири, як правило, після новорічної ночі мало користуються цим видом транспорту.   
В ці дні популярним транспортом стане таксі. Проте у святкові дні машину викликати досить важко. Інколи доводиться обдзвонити не одну службу таксі, аби почути довгоочікуване "машина буде через п'ять хвилин". Та і подвійний тариф, коли дуже треба, для пасажира вже не має ніякого значення. Мабуть, у новорічну ніч багато хто із пасажирів не один раз викликатиме машину, хоча директор служби таксі "063" запевнив, що майже всі авто виїдуть на маршрут.
"Водії машин таксі на новорічні дні виходять на роботу за власним бажанням. Проте кожного року у нашій службі немає проблем із кількістю автомобілів по місту. Хіба що не на всіх замовників вистачає машин", - розповів директор Хмельницької служби таксі "063" Михайло Хеленюк.
Подвійний тариф перевезення, за словами директора служби таксі "063", може бути встановлений за ініціативою самого ж пасажира. Зачасту люди готові заплатити подвійну суму, аби проїхати на машині тієї чи іншої служби таксі у дві сторони  
Мінімальний проїзд у таксі по місту вже становить сім гривень. І як запевнив Михайло Федорович, підніматися він не буде.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up