Під час пожежі в Дубовому загинув 48-річний чоловік

Під час пожежі в Дубовому загинув 48-річний чоловік
Зображення ілюстративне. Фото ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Його знайшли під час гасіння. 

  • Ще одна пожежа сталась у Лезневому. 

  • А під час займання в Шепетівському районі постраждав 67-річний чоловік. 

Минулої доби на Хмельниччині трапилось 5 пожеж. Зайнялося в 4-х помешканнях та господарчій споруді. На місцях пожеж знайшли тіло одного чоловіка та травмованого іншого. Подробиці повідомили в управлінні з надзвичайних ситуацій. 

Вночі 8 січня у мікрорайоні Дубове виникла пожежа в одній із квартир багатоповерхівки. Це трапилось на вулиці Болбочана. Під час гасіння надзвичайники знайшли у квартирі тіло чоловіка 1976 року народження. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. 

Того ж дня в Лезневому, на вулиці Світанкова, загорівся житловий будинок. Це сталося через порушення правил пожежної безпеки під час використання печі.  Згорів комин, перекриття, домашнє майно.

Відео дня

Двічі горіли житлові будинки у Шепетівському районі. Спершу у селі Мухарів зайнялась оселя. На місці пожежі чоловік 1957 року народження отримав травми. А все через необережність під час паління. Згорів дах та речі домашнього вжитку. 

Згодом зайнявся будинок в селі Кутки. Пожежа виникла через порушення правил безпеки під час експлуатації пічного опалення. Вогнем пошкоджено стелю.

А у селі Малий Скнит Шепетівського району загорілась господарча споруда. Згоріло перекриття та домашнє майно.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up