Підбірка закладів, які відкрилися в Хмельницькому у 2023 році

Підбірка закладів, які відкрилися в Хмельницькому у 2023 році
Фото закладів - з їхніх сторінок в Instagram
  • Під час воєнного стану в місті починають роботу нові заклади.

  • Про десятку тих, які відкрилися у 2023 розповідаємо в цьому матеріалі.

У Хмельницькому у 2023 році з’явилися нові заклади харчування. І ми за щорічною традицією підготували для вас їхню підбірку.

У цьому матеріалі журналістка vsim.ua зібрала 10 тих, які почали роботу в умовах воєнного стану. Серед них - кав’ярні, ресторани, караоке-бар, пекарня та інші. Дізнавайтеся більше про них у цьому матеріалі. Пишіть в коментарях, в яких із перерахованих закладів ви вже встигли побувати.

ТАКО

Відео дня

“Ресторан з твоїх мрій”. Саме під таким гаслом працює даний заклад у Хмельницькому. Він розташований на Львівському шосе, 33/1. Є доставка.

У меню ресторану представлені:

Ресторан “ТАКО” є переможцем у щорічному конкурсі “Народний бренд”.

- Ми дуже довго виношували мрії про ресторан. Бажання подарувати хмельничанам простір естетичного задоволення своїм інтерʼєром, а ще більше задовольняти їх смакові рецептори представленим меню переповнювали. Нам однозначно є куди рости, бо це лише перша сходинка в розвитку "Тако". І те, що нас обрали "Народним брендом 2023 " говорить, що усе не дарма, людям подобається те, що робимо ми та наша команда і це головне! Однозначно, ця нагорода дарує великий стимул рости, розвиватись і стрибнути вище голови задля задоволення відвідувачів!, - розповідали в ресторані.

“Культ тіста”

Як живуть маріупольці у Хмельницькому : 15:09:2023 - vsim.ua

“Культ тіста” - пекарня на Соборній, 43, яку відкрила сім’я з Маріуполя. 

До роботи в пекарні залучені всі — і чоловік, і дружина, і 16-річна дочка, і двоє синів, яким 18 і 23 роки. А також — невістка. Обов’язки розділили між усіма членами сім’ї.

Щодня у закладі виготовляють 200-250 одиниць продукції. Кожного дня приходить близько 100-150 покупців. Для роботи закупили якісне італійське обладнання, печі, мийки та холодильники.

Більше про історію маріупольців та їхній бізнес в Хмельницькому читайте в окремому матеріалі. 

“Простір”

Ресторан “Простір” відкрився цьогоріч в ТРЦ “Оазис”. “Простір - це місце, де народжуються нові ідеї та проходять чудові розмови. Розмови про проєкти, успіх та повсякденне життя. Розділяй щасливі моменти разом з нами — знайди свій Простір”, - йдеться на їхній сторінці в Instagram.

Для страв у закладі використовують фермерські продукти, а винна карта на 80% представлена з крафтових вин. Гасло ресторану: “Ніколи не їж на одинці”.

“Mama in cucina”

Ресторан італійської кухні, що розташований на Проскурівській. У закладі є два поверхи.  Щоп’ятниці та щосуботи там відбуваються виступи артистів. Відвідувачам пропонують бенкетне меню, вишукані страви та сучасний сервіс.

- Наш ресторан - це місце, де смак і витонченість об’єднуються в одній страві, - зазначають на їхній сторінці в Instagram.

Також додають: “Італійська кухня підкорює серця раз і назавжди. Завжди різна, завжди непередбачувана. Справжня жінка. Завітайте до нас у гості, щоб переконатись у цьому”.

“Тортилья”

“Тортилья” - це ресторан, що цього року відкрив свої двері на Зарічанській. “Фішкою” є сніданки, які подають тут протягом дня. Меню обіцяє задовольнити будь-яких гурманів. А також пропонує ціле різноманіття коктейлів. 

- Наша команда працювала не покладаючи зусиль, щоб створити особливе місце. Місце особливого затишку, яке ми відтворили для Вас з любовʼю. Ми дбали про кожну деталь, про кожне відчуття смаку, Ви зможете насолодитися авторськими стравами та відчути повну гармонію Love of taste. Наш мотив - це піклування про Вас та кожну деталь Вашого комфорту, - додають в ресторані.

“Той самий бургер”

“Не твій перший, але той самий”. Такий напис на фасаді закладу, що на Кам’янецькій. Окрім бургерів тут пропонують і смачні сніданки. А фірмові страви обіцяють не залишити нікого байдужим.

- Наш фірмовий BLT burger - котлета з яловичини, сир чеддер, томати, айсберг, цибуля, бекон, соус айолі, картопля фрі, - йдеться в описі одного з бургерів.

У закладі є доставка. А ще тут пропонують страви для тих, хто не вживає м’ясо. 

“Цукор”

Це кав’ярня з гойдалками, яка відкрилася на Проскурівській. У закладі можна не лише випити ароматної кави. А й посмакувати стравами. Зокрема - апетитними сендвічами. 

Крім того, кав’ярню прикрашають картини місцевих художниць. Це додає особливої атмосфери, де  втриматися від фото - не можливо.

“BarSo’ok”

“BarSo’ok” - караоке-бар, що розпочав роботу на Старокостянтинівському шосе. Смачна кухня та драйвова атмосфера - те, що обіцяють відвідувачам закладу. “У нас кожен вечір – як влучний трек у вашому житті!”, - додають.

В закладі готують ціле різноманіття напоїв, втриматися від куштування яких - не реально. Для гостей також є акція у вигляді безкоштовного келиха ігристого. Вона діє з понеділка по четвер, при попередньому бронюванні столика

“Hvoya”

“Hvoya” - кав’ярня, що відкрилася на Соборній. Там пропонують:

Власниця кав’ярні пише про ідею відкриття на сторінці в Instagram:

- Вперше ідея відкриття кав’ярні в мене виникла ще в студентські роки. Одного разу я завітала до відомого кондитера Штефаньо в Ужгороді. Маленький, затишний, атмосферний заклад. Досі пам’ятаю ті відчуття, коли дівчинка подала мені каву. Кожна деталь, кожен рух були з душею. З того моменту ідея відкриття кав’ярні була зі мною. Відвідуючи нове кафе, стала звертати особливу увагу на те, що я там відчуваю, який сервіс отримую, і головне, яка кава на смак. Коли я точно вирішила, що в мене буде власна кав’ярня, то головні акценти зроблю на атмосфері закладу, стабільності і якості улюбленого напою.

“Bacara coffee”

“Живи з легкістю, роби з пристрастю”, - гасло даного закладу. Він відкрив свої  двері на Зарічанській. Сніданки, кава та вино - все це у стінах “пташки”. Саме так називають цей заклад самі власники.

У “Bacara coffee” пропонують ціле різноманіття апетитних десертів. Зокрема, нещодавно презентували:

  • шоколадний тарт з пеканом
  • тарт матча ягоди
  • тарт манго-маракуйя  та інше.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Max

    Hvoyda
  • МузичнаХунта

    Пан Ігор мав на увазі виробництво ракет, літаків, снарядів, дронів. Але то до шостого, а він в Хмельницькому був давно, і то встиг мера "підставити")
  • Руслан Стиценко

    Замов періжок і отримай повістку в подарунок😂🤡
  • Ігор

    А де підприємства що виробляють хоча би  якусь продукцію.

    Ю reply Ігор

    А шо - хліб робити - то не виробництво?

    Богдан Хмель reply Ю

    А ти де робиш?

keyboard_arrow_up