Черга зі "швидких" та пиріжки з "Вінницького": дивіться топ-5 новин на ВСІМ за 19 жовтня

Черга зі "швидких" та пиріжки з "Вінницького": дивіться топ-5 новин на ВСІМ за 19 жовтня
  • Дивіться найпопулярніші новини за вчора, які ви могли пропустити.

  1. Пиріжки з “Вінницького”: історія та сучасність популярного хмельницького фастфуду

Магазин “Вінницький” бачив кожен, хто хоч раз проїжджав через круг на "Темпі". Зовні він нічим не відрізняється від подібних закладів по всьому місту - стандартна вивіска та великі склопакети з рекламою. Однак пиріжки з цього магазину називають найсмачнішими в Хмельницькому. Люди чи не щодня стоять в довжелезних чергах, щоб поласувати ними. Як з'явилося це культове місце, які пиріжки й за скільки там можна купити та в чому секрет їх популярності? Дивилася й дізнавалася журналістка ВСІМ Юлія Подлюк.

  1. На проспекті Миру власниця квартири незаконно почала добудову. Дізналися деталі

    Відео дня
    /li>

У будинку №86, що на проспекті Миру, власниця однієї з квартир розпочала добудову балкону. Дозволів на це вона не отримувала. На порушницю вже склали два адмінпротоколи. Ситуація ускладнюється ще й тим, що добудова, ймовірно, заважатиме проведенню капітального ремонту всього будинку. Розповідаємо детальніше.

  1. Йшла влаштовуватись на роботу. На Хмельниччині зникла 36-річна жінка

На Хмельниччині шукають 36-річну Ілону Ткачук. Про зникнення жінки повідомили у Пошуково-Рятувальній Волонтерській Асоціації. За інформацією волонтерів, жінку востаннє бачили у Волочиську 6 вересня. Вона пішла влаштовуватись на роботу. Після того її місце знаходження невідоме. В повідомленні також зазначають, що жінка потребує медичної допомоги. 

  1. Хмельницькі лікарні переповнюються хворими на COVID-19. Яка причина

У Хмельницькому все більше пацієнтів потрапляють до лікарень з COVID-19. Зокрема, до приймальних відділень утворюють черги зі «швидких», які доставляють пацієнтів. Фото такої черги опублікував на своїй сторінці у Facebook начальник управління охорони здоров'я Хмельницької міської ради Борис Ткач. Ми дізналися, чи є в лікарнях вільні місця та яка причина зростання захворюваності.

Дотримання карантину в Україні перевірятимуть 900 мобільних бригад. Про це в інтерв'ю виданню “Радіо Свобода” заявив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко. Коли вони розпочнуть роботу на Хмельниччині, як працюватимуть та що чекає на порушників? Поцікавитися в ОДА та хмельницькому управлінні Національної поліції.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Танюша Келячус

    Пирожки реально очень вкусные))))
  • Володимир Писарук

    До чого тут черга зі швидкими?!
  • Еля Хмельницкая

    пирожки тут причем?да такого как они цвета,убийство желудку

keyboard_arrow_up