“Пішов воювати заради сина”. Загинув 31-річний захисник з Хмельниччини

“Пішов воювати заради сина”. Загинув 31-річний захисник з Хмельниччини
  • Микола Українець був родом із Старокостянтинова. 
  • Військовий загинув на Київщині. 
  • Без батька залишився маленький син Іван. 

Хмельниччина втратила ще одного захисника. На війні загинув Микола Українець родом із Старокостянтинова. У липні йому мало виповнитись 32 роки. Про гірку втрату військового повідомили його рідні. Сім’я досі оговтується від трагічної звістки. 

Військовий народився і виріс у багатодітній родині. Мав двох братів. Проживав і навчався у Старокостянтинтові. Тут закінчив школу №9 і місцевий ліцей. Працював Микола Українець на меблевій фабриці. З початком війни без долі сумніву добровільно пішов захищати Україну… і сина Івана, якому лише 7 років. 

Друзі і знайомі пам'ятають Колю добрим, щирим і по-дитячому безпосереднім. Він любив жартувати і завжди знаходив в житті позитив. 

Відео дня

Як розповідають рідні, чоловік приєднався до лав ЗСУ півтора місяці тому. З початком війни одразу вирішив стати на захист країни. Загинув Микола Українець на Київщині. Його тіло знайшли у звільненій Бородянці. 

“Спочивай з миром - Герой! Ти казав, що ми ще тобою будемо пишатися. Ти віддав своє життя за вільну Україну. Пишаюсь і люблю тебе - брате!” - написав про загиблого його брат Сергій.

З Українцем прощатимуться у рідному Старокостянтинові. У понеділок, 11 квітня, його тіло мають доставити у місто. Дату і час прощання повідомлять згодом. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (283)
  • Nadiya Kondratyuk

    Вічна і світла пам‘ять Герою і співчуття рідним.
  • Олена Володимирівна Дмитрук-Касумова

    Вічна пам'ять Герою, співчуття рідним та близьким
  • Галина Демська

    Вічна память Герою!
  • Ніна Хомич

    Вічна память герою України.

keyboard_arrow_up