Поліцейські Хмельницького взялися за магазини, які продають алкоголь вночі

Поліцейські Хмельницького взялися за магазини, які продають алкоголь вночі
Хоч з десятої вечора до одинадцятої ранку спиртне продавати не можна, але кожен хмельничанин знає магазини, де цим правилом нехтують. Нещодавно патрульна поліція склала адмінпротокол на продавців одного із магазинів у центрі Хмельницького.

Питанням посилення профілактичного впливу і протидії проявам пияцтва та алкоголізму серед населення міста Хмельницького зайнялися ще у 2009 році. Тодішнє рішення міської ради В обмежило час продажу алкоголю: з 22 до 11 години.  Але «постійні клієнти» завжди знають місця, де можна закупити алкоголь вночі. Особливо це стосується цілодобових магазинів. Такі «точки» є у кожному мікрорайоні міста. Одна з них діяла  в самісінькому центрі.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Хмельницького,  під час одного нічного патрулювання правоохоронці навідалися до магазину «Ірис» по вулиці Кам’янецькій. На те, що там продають алкоголь у заборонений час їм поскаржився перехожий.
«Декілька днів тому до патрульних поліцейських під час нічного несення служби звернувся громадянин, який поскаржився на постійний нічний продаж та розпивання алкогольних напоїв біля магазину «Ірис» по вулиці Кам’янецькій…Перевіряючи інформацію патрульні побачили особу, яка купувала в магазині пиво, що підтверджено його поясненням. Це доказ в скоєні адміністративного правопорушення, тому патрульні склали протокол на продавчинь та направили його на розгляд до місцевої адміністративної комісії», - повідомляється на офіційній сторінці патрульної поліції у Фейсбук.   

 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ксенія

    Пр.Миру  76 ,  магазин  Принцип  та  Бриз .В них  безпосереднє  сусідство  з "СВ" .Там  просто  жах  з  вечора  до  ранку.Наплив  великий, левова частина  відвідувачів СВ .   В  цьому  закладі  не  можуть заплатити  за  алкоголь , купують в цих магазинах .За цією  адресою  проживає  сестра  і  вони  з  сусідами  справитись  не  можуть  з  проблемою.Якось  що міліція ,що  поліція   в  цьому  плані  -одночленственно
  • Анонім

    Давно пора.

    М-н Троя на Раково по Пілоцькій.

    Продаж алкголю до ранку, фестівалі за участю компаній регулярно, від 23.00 аж до ранку, доки не розвидниться. Це в той чвас коли з 22.00 до 7.00 має бути тиша і спокій. ПІсні, гучні крики, мат, ржач, гульня і т.п. На тиждень 2-3 рази точно!

    Різні скарги - власник " все рішає", є свої "кінці". Ложив на всіх мешканців свій х*?! Він криків не чує - його не турбує, що мешканці не сплять..

    Коли б власнику під його будинком хто б поспівав до ранку хоча б раз - він би подумав, а так його цікавлять лише гроші!

    Міліція порядку не навела, хоча обіцяла. Поліція - робить вигляд що не бачить і не чує.
  • стопкань

    Якщо ФОП зареєстрований в с.Іванівка, а діяльність здійснює в м.Хмельницькому то податки сплачує в с.Іванівка. так саме з алкоголем - сільська рада не приймала рішення про заборону торгівлі алкоголем в нічний час, тому де бре можуть торгувати - якщо ні доведіть в суді

    Ссылка на источник: http://vsim.ua/Podii/politseyski-hmelnitskogo-vzyalisya-za-magazini-yaki-prodayut-alkogol-v-10485210.html

  • Анонім

    Цей магазин давно пора закрити!

    Анонім reply Анонім

    Точно, там давно не купує, бо часто несвіжі товари

    Анонім reply Анонім

    алкоголик дизлайкнул
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up