Понад 1000 дітей з Херсонщини отримали подарунки від Хмельниччини

Понад 1000 дітей з Херсонщини отримали подарунки від Хмельниччини
Світлини зі сторінки Хмельницької ОВА
  • Збір гостинців тривав у рамках акції «Сила любові».

Мрії 1200 дітей Дар’ївської та Музиківської громад, що на Херсонщині, днями здійснилися. До них завітав Святий Миколай з безліччю подарунків: іграшками, солодощами та теплими речами.

«Кожна дитина в День Святого Миколая чекає на диво та подарунки. На жаль, цього року сотні дітей зустрічають це свято у підвалах або в укриттях, - зауважують у Хмельницькій ОВА. - Війна забрала у них найкращий час – безтурботне дитинство. Але навіть у такі складні часи ми докладаємо усіх зусиль, аби подарувати маленьким українцям святкову атмосферу».

Відео дня

Гостинці для діток з Херсонщини збирали в рамках акції «Сила любові», ініційованої Хмельницькою обласною військовою адміністрацією та БФ «Захисти Хмельниччину».

До збору допомоги, наголошують в ОВА, долучилися благодійні організації, громади краю, підприємці, сила-силенна небайдужих подолян, серед яких і популярні тіктокери та відомі зірки українського шоу-бізу: Василь Котляров, Наталія Валевська, Артем Щеблікін, Позитив, Килиммен, Андрій Безкровний, Олег Машуков, Лілія Слесарь, Олександр Педан та інші.

«Завдяки спільним зусиллям за короткий час вдалося зібрати не одну тонну вантажу, - констатують. - Висловлюємо слова щирої подяки усім, хто приніс у пункт збору подарунки для дітей з Херсонщини. В єдності наша міць!»

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up