Потрібна допомога для 9-річної хмельничанки Ані. Сім’я збирає кошти на лікування

Потрібна допомога для 9-річної хмельничанки Ані. Сім’я збирає кошти на лікування
  • У свої 9 років дівчинка перенесла операцію з видалення правої півкулі головного мозку. 
  • Попереду її чекає нове випробування. Сім’я просить підтримки у хмельничан.
  • Дізнавайтесь, як можна допомогти. 

Реанімація, лікування, шунтування. Всі ці моторошні слова знайомі для 9-річної Ані. У своєму дитячому віці вона пережила справжні дорослі випробування. Дівчинка перенесла кілька операцій, серед них і з видалення правої півкулі головного мозку або правобічна гемісферектомія. 

За словами мами маленької хмельничанки, у доньки почались чергові проблеми зі здоров’ям. Після повного обстеження за рекомендацією лікаря з Києва у дитини виявили новоутворення підшлункової залози. Наразі Аня потребує лікування та операції. Вирішили, що поїдуть за кордон - до Данії. До слова, у сім'ї є троє діток. Аня з них найстарша.

"В мене і в неї моногенний підтверджений цукровий діабет, але в доньки - мутаційний. В дитини були постійно гіпоглікемії, ми кололи укол, який тримав цукри в нормі. В 2019 році нам зробили щеплення, через кілька днів ми потрапили в реанімацію. З того часу в нас почала руйнуватись півкуля. За 4,5 місяці в нас не стало правої півкулі головного мозку. В травні минулого року нам її видалили повністю. Протягом двох років щомісяця я купувала їй дороговартісний укол. Цього місяця дитина закомотозила і почалися знов проблеми зі здоров’ям (гіпоглікемії та високі скачки тиску). Пройшовши повне обстеження на МРТ виявлено новоутворення підшлункової залози", - розповідає журналістці vsim.ua мама Альона П‘яніщук.

Відео дня

За словами матері, за рекомендацією і по домовленості з лікарем Аню планують госпіталізувати до клініки в Данії. Там проведуть подальше обстеження і оперативне лікування. Жінка каже, що лікування пообіцяли безкоштовне. Однак чи доведеться за щось платити - достеменно не знає. Тому просить підтримки у хмельничан для порятунку дитини. 

"Чи це пухлина - ніхто не знає. Це буде відомо після обстеження... Поки я лише маю суму на витрати на дорогу та витягую зі всіх своїх можливостей, аби мати з собою фінанси і бути застрахованою. Це на випадок, якщо ми попадемо в той відсоток, в кого «безкоштовне» виявиться не безкоштовним. Якщо кошти, якими нам допоможуть не знадобляться, я перекину їх на ЗСУ або допомогу іншій дитині", - каже хмельничанка. 

Як допомогти?

  • Картка ПриватБанку:  4149629316506732 
  • П‘яніщук Альона Миколаївна.

 
 Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (726)
  • Ольга Кабинець

    +++++++++++
  • Тетяна Гапей

    Господи Боже допоможи дитині одужати 🙏🙏🙏.
  • Альона Лукашук

    Господи спаси і сохрани це сонечко.
  • Аліна Семенович

    ++++++++++++

keyboard_arrow_up