Пожежі в багатоповерхівках на Виставці та в Гречанах: розповідаємо деталі

Пожежі в багатоповерхівках на Виставці та в Гречанах: розповідаємо деталі
Фото - скріншот з відео Головного правління ДСНС у Хмельницькій області
  • Постраждалих немає. Причини обох пожеж з’ясовують. 

Сьогодні, 18 травня, в обласному центрі сталося 2 пожежі. Зайнялося на Проспекті миру та вулиці Георгія Гонгадзе

Вранці рятувальники під звуки сирени прибули до багатоповерхівки на вулиці Гонгадзе(колишній Чкалова), що в мікрорайоні Гречани. Пильні сусіди помітили дим з балкона на другому поверсі дев’ятиповерхівки. За словами сусідів, квартиру на 2 поверсі орендують. Мешканці навколишніх квартир почули тріск віконного скла, а у під’їзді був відчутний запах диму. Орендарю повідомили ті ж таки сусіди, він повернувся додому, коли вогонь вже загасили. Відео з пожежею хмельничани поширили в соцмережах. 

Вогонь пошкодив лише балкон площею 5 квадратних метрів, решта квартири постраждала лише частково. Осередок пожежі знаходився на балконі. Ймовірною причиною займання може бути недопалок, який кинули з верхніх поверхів. Орендаря квартири врятувало те, що він відчинив балкон на провітрювання, а двері до квартири закрив, повідомляють у прес-службі ДСНС у Хмельницькій області. 

Відео дня

Близько 13.53 на пожежний пост надійшло повідомлення про вогонь в квартирі на Виставці. На проспекті Миру, 54 горів балкон в квартирі на 8 поверсі. Тож до роботи залучили автоколінчастий підіймач та десятки вмілих рук рятувальників.

На момент займання у квартирі нікого не було, власниця житла перебувала за містом. А от сусідів по під'їзду евакуювали на вулицю.

Рятувальники прибули вчасно та не допустили перекидання вогню на інші поверхи. Пожежу, площею 15 квадратних метрів, ліквідували. На щастя, обійшлося без постраждалих. 

 

Остаточні причини обох пожеж встановлюють та підраховують збитки. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Игорь Лищук

    Це є такі конченні переселенці(біженці),яким дасиш прихисток,а воно виїзджаючи якусь біду створить то газ включать то підпалять і побистрому втечуть цих гнид жаба давить бо вних житло розвалили то вони і тут чудять.

    Игорь Лищук reply Игорь Лищук

    Мирослава Дьяченко в мене особисто знайомий здав квартиру біженцям,а на ранок прийшов запитати як справи то іх вже слід прохолов но зато всі чотири газові камфорки були відкриті,добре що світло невключив бо була б біда.

    Мирослава Дьяченко reply Игорь Лищук

    Игорь Лищук все можливо,але тут не той випадок)

    Игорь Лищук reply Игорь Лищук

    Мирослава Дьяченко а я і некажу про всіх переселенців,просто є неодноразові випадки що воно дійсно так.

    Мирослава Дьяченко reply Игорь Лищук

    Игорь Лищук до чого тут переселенці?ви уважно прочитали що написано?Від такого ніхто не застрахований.І не потрібно когось ображати

    Віта Гринюк reply Игорь Лищук

    До чого тут біженці? Недопалок впав з вищого поверху, читайте уважно. Навіщо ображаєте людей? Ще й в такий важкий для країни час...

keyboard_arrow_up