Проскурівську почистили від реклами

Проскурівську почистили від реклами
  • Рекламні штендери, які були встановлені без спецдозволів, демонтували.
  • Забрали і деякі сіті-лайти. 
  • Таким чином центр планують очистити від небажаної реклами. 

Центр міста вирішили "почистити" від зайвої реклами. Поки взялись лише за дві вулиці - Проскурівську та Соборну. Найбільше рекламних конструкцій знесли із "стометрівки".

Забирали рекламні штендери, що встановлені без відповідних дозволів. Прибрали також кілька сіті-лайтів. Вони, за словами керівника департаменту архітектури Олександра Чорнієвича, створювали загрозу для життя хмельничан. 

Відео дня

Сіті-лайти демонтували лише частково. Поки зняли побиті короби. Повністю знести конструкції планують пізніше. У прес-службі міської ради зазначають, що незаконні конструкції демонтували згідно Правил розміщення зовнішньої реклами. 

Демонтаж здійснювали працівники департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів, також управління екології та контролю за благоустроєм міста та комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста. Найближчим часом незареєстровані рекламні носії планують забрати й з інших вулиць міста. 

Так виглядає центр без рекламиЧитайте також:

Реклама не дратує! У Хмельницькому “заліплені” вітрини поки сприймають за норму

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up