“Прости мене, сину”: на Хмельниччині попрощалися з 21-річним військовим Ігорем Хованцем

“Прости мене, сину”: на Хмельниччині попрощалися з 21-річним військовим Ігорем Хованцем
  • Ігор Хованець народився і виріс в Ярмолинцях. Після навчання у Харкові пішов на контрактну службу.
  • Під час служби на полігоні “Широкий лан” він не встиг вибігти із палаючого шатра і загинув.
  • Через місяць хлопець мав святкувати 22-ий день народження.

13 березня на полігоні “Широкий лан, що неподалік Миколаєва, трапилась пожежа. В результаті один військовий загинув. сім отримали опіки різного ступеню. Єдиним загиблим став 21-річний Ігор Хованець з Ярмолинець. Він спав далі від усіх і не встиг вибігти. На нього обрушився палаючий шатер.

Прощалися з Ігорем Хованцем сьогодні, 16 березня, в Ярмолинцях. Біля двоповерхового будинку №34 на Спортивній, в одній з квартир якого проживає сім’я загиблого, зібралися сотні людей. Рідні, близькі, військові, однокласники, сусіди прийшли провести в останню путь 21-річного хлопця.

Відео дня

Коли усі попрощалися з Ігорем, в його вже колишній домівці, слідом за труною вирушила колона людей. Вона під сумні звуки військового оркестру й плач рідних пройшлася вулицями Ярмолинець до церкви. Сюди усі йшли близько години. По дорозі із слізьми та сумом на очах проводжали хлопця перехожі і люди, які повиходили із офісів та магазинів.

Служба в церкві тривала теж біля години. Далі вирушили до села Кадиївці, що відразу за Ярмолинцями.

Перед тим, як труну опускали у землю, з Ігорем прощалися востаннє. Мама загиблого міцно обійняла труну, голосно заридала й декілька разів промовила “Прости мене, сину”.

Окрім матері, в Ігоря Хованця залишилися батько і старший брат. 16 квітня вони усі разом мали святкувати 22-ий день народження хлопця, який мав багато планів на майбутнє. За словами однокласників Ігоря, він хотів збудувати кар’єру юриста. Тому й навчався в Харківському нацуніверситеті імені Я. Мудрого. Кажуть, що думав стати прокурором чи працювати в СБУ. Усі плани зруйнувала пожежа, яка забрала його життя.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Olga Lazarenko

    Такие юные гибнут.....
  • Ирина Романова

    Жаль...
  • Искра Искра

    Співчуваю!!! Знаю як це втрачати.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up