У пожежі на полігоні «Широкий лан» загинув 21-річний Ігор із Ярмолинець

У пожежі на полігоні «Широкий лан» загинув 21-річний Ігор із Ярмолинець
  • 21-річний військовий народився та навчався у школі в Ярмолинцях.
  • Ігор Хованець служив у лавах ЗСУ за контрактом.
  • Молодий військовий загинув у пожежі на полігоні неподалік Миколаєва.
  • В Ярмолинцях у нього залишились мати, батько та старший брат.

В ніч з 12 на 13 березня у Миколаївській області виникла пожежа в наметовому містечку. Під час пожежі один військовослужбовець загинув, сім отримали опіки різного ступеню.Вогонь виник через порушення правил безпеки при користуванні піччю. Про це повідомляє прес-служба Сухопутних військ Збройних сил України.  

Єдиний загиблий військовий - 21-річний Ігор Хованець. Координатор Центру допомоги учасників АТО у Хмельницькій області Наталя Дзекар підтвердила інформацію, що загиблий - житель Хмельниччини.

Хлопець народився і проживав в Ярмолинцях. Навчався у Харкові на юриста в університеті імені Ярослава Мудрого. Звідти пішов служити у 92-у окрему механізовану бригаду.  

Відео дня

За словами волонтерів, похоронять бійця в Ярмолинцях, де живе його сім’я. Сьогодні тіло Ігоря мають транспортувати з Миколаєва.

По факту пожежі та загибелі військовослужбовця призначили службове розслідування. Проводяться слідчі дії.

Читайте також: Похорони 21-річного військового: Сашко Казміров пішов до армії, щоб заробити на житло 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олекса Шумейко

    Хай буде земля пухом солдату.
  • IGOR

    Обратите внимание на фото,  а лучше посмотрите фото в интернете. На "строительство" этого полигона в Широком Лане - выделяли 370 млн грн, якобы на 11 казарм,  здание столовой с пищеблоком,  медицинский центр и штаб... А в итоге что мы имеем? Палатки с буржуйками, которые стоят прямо в болоте... Называется: "лучшая армия на континенте"...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up