Пункти незламності серед бізнесу: де знайти у Хмельницькому (КАРТА)

Пункти незламності серед бізнесу: де знайти у Хмельницькому (КАРТА)
  • На Хмельниччині розгорнули вже майже 200 пунктів незламності.
  • Підзарядитись й перечекати відключення світла пропонують і підприємці.
  • Які заклади і підприємства пропонують свої пункти незламності? Ми нанесли на карту.

По всій країні продовжують розгортати пункти незламності - місця, куди кожен українець може прийти у разі тривалого відключення електроенергії. 

У Хмельницькому їх активно почали відкривати наприкінці листопада. Наразі в області діє вже 187 стаціонарних і 8 мобільних пунктів. Про це повідомили у Хмельницькій ОВА. Розташування пунктів навіть можна переглянути на інтерактивній карті. 

Журналісти vsim.ua вже перевіряли шість пунктів незламності у Хмельницькому. Зокрема, у центрі й Південно-Західному мікрорайоні. У деяких з них можна погрітись, випити теплого чаю й попрацювати. В інших - немає й інтернету. 

Відео дня

Наразі організовувати так звані пункти незламності пропонують і підприємцям. 

Як долучається бізнес?

Наразі всі пункти незламності в Україні нанесли на інтерактивну карту nezlamnist.gov.ua. Окремо можна обрати ті, які пропонує “відповідальний бізнес”. До прикладу, поки це АЗС, відділення банків, магазини та аптеки. Як додають у Хмельницькій ОВА, наразі верифікується інформація щодо пунктів незламності за заявками бізнесу. До слова, останні самі можуть виявити ініціативу щодо створення таких пунктів на базі своїх підприємств, закладів та організацій. Для цього вони можуть зареєструватись на сайті nezlamnist.gov.ua через спеціальну електронну форму. 

У Хмельницькому свої “пункти незламності” запропонували деякі заправки, скажімо як ОККО, WOG  чи Shell, а також багато відділень банків. На мапі зазначені адреси, а також вказано, що хмельничани там можуть підзарядити гаджети у разі відключення світла.

Всі пункти незламності від бізнесу ми нанесли на карту. Пропонуємо ознайомитись далі.

Де є пункти незламності відповідального бізнесу?

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ігор Свіреда

    Хто автор цієї дикої назви ?)
  • Natali Dremlyuga

    👎👎👎👎😡😡😡
  • IGOR

    А вот это отлично, когда бизнес, который работает годами благодаря своим потребителям, помогает им в трудное время. Это и есть социальная ответственность. Я считаю, что нужно вести реестр такого бизнеса. То есть сделать запрос во все предприятия с генераторами (особенно касается всеукраинских сетей), с вопросом: готовы ли вы помогать людям (пускать заряжать гаджеты, обогревать). И опубликовать список тех, кто согласился и кто отказался. Как говориться друг познаётся в беде.
  • Юрій Марцінкевич

    Озерна найбільш заселений район. Немає жодного пункту обігріву.

    IGOR reply Юрій Марцінкевич

    Вся надежда только на бизнес, который по факту мы и создавали, в качестве потребителей (особенно касается крупного и среднего), который проявит свою социальную ответственность, ведь в городе проживает почти 300 тысяч человек, не считая беженцев.

keyboard_arrow_up