Reels та Music в Instagram відтепер доступні для України

Reels та Music в Instagram відтепер доступні для України

Функції вже можна вибрати, створюючи історії в Facebook та Instagram.

В Україні вже доступні функції Reels та Music в Instagram, про це повідомляє Мінцифри. Там вказують, що команда міністерства вела перемовини з Meta щодо запуску цих функцій для українських користувачів понад рік.

— Нові інструменти сприятимуть у просуванні особистих акаунтів та створенні креативного контенту. Це допоможе ще якісніше та масштабніше висвітлювати події в Україні, зокрема для іноземних користувачів Facebook та Instagram. Вдячні Meta за розвиток та адаптацію продукту для України. Продовжуємо співпрацю щодо політики модерації контенту українських користувачів. Далі буде, — зазначили у цифровому відомстві.

Які нові можливості тепер з'являться: 

Відео дня

Опцію створення Reels можна знайти в камері Instagram або завантажити вже зняте відео. Якщо тривалість відео становить до 90 секунд, вони надалі будуть розміщуватися у рекомендаціях для перегляду іншими користувачами. 

Користувачі також можуть додавати до свого ролика музику з аудіотеки або створювати власний оригінальний звук, яким зможуть ділитися інші (у разі, якщо обліковий запис загальнодоступний).

Крім того, користувачі зможуть:

Додаткову інформацію про Reels можна знайти за посиланням. Нагадаємо, Instagram запустив сервіс Reels у серпні 2020 року.

Опитування

Друзі, а ви плануєте користуватися функціями Reels та Music в Instagram?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up