Блогерка Олена Мандзюк назбирала за добу мільйон гривень для ЗСУ

Блогерка Олена Мандзюк назбирала за добу мільйон гривень для ЗСУ
Фото зі сторінки Олени Мандзюк в Інстаграм

На ці кошти жінка хоче придбати автопарк для військових та вже обирає машини. 

Блогерка та підприємиця з Хмельницького Олена Мандзюк під час війни активно волонтерить. Жінка возить в гарячі точки гуманітарну допомогу та збирає донати на купівлю різноманітних засобів для військових.

Нещодавно воно повідомила своїм підписникам, що її чоловік Руслан пішов служити в ЗСУ. Раніше Олена розповідала, що він записався в тероборону щойно розпочалась війна. Також в перші місяці хмельничанка безкоштовно годувала переселенців та військових в своїй кав’ярні. 

10 липня блогерка оголосила на свою аудиторію в 1 мільйон підписників, що їй надходить дуже багато запитів від військових з різних кінців фронту. Бійцям не вистачає машин. Тож Олена ризикнула та виставила збір на 1 мільйон гривень. За ці кошти підприємиця запланувала закупити автопарк для ЗСУ. 

Відео дня

 

У сторіс волонтерка розповідала, що їй надсилають як по 10-15 гривень, так і значно більші суми. За найбільший донат Олена пообіцяла віддати свій блог або ж свій час на 24 години. Найбільші донати були в 60 та 100 тисяч гривень. Підписниця з Полтави, яка задонатила 100 тисяч гривень запросила блогерку до себе. 

Тут і далі скріни зі сторіс Олени Мандзюк

Мільйон гривень вдалось зібрати за 24 години. Тож наразі підприємиця вже активно обирає авто для купівлі. 

“Я намагалась підібрати слова, щоб подякувати вам всім за шалену підтримку, яку ви мені даєте кожного дня. Дякую”, — відповіла підписникам в сторіс Олена Мандзюк. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up