Реконструкція хмельницької набережної завершиться весною

Реконструкція хмельницької набережної завершиться весною
Комунальники вийшли на завершальний етап робіт.Вони очікують на покращення погодних умов, щоб виконати все заплановане.

Набережна Південного Бугу знаходиться на реконструкції вже не перший рік. У міських комунальників та посадовців постійно знаходилися якісь причини, що не дозволяли їм виконати все заплановане. Та результати їх тривалої роботи все ж помітні. Доріжку на березі річки вже вимостили плиткою. Також було встановлене нове освітлення. У січні робітники приступили до встановлення паркану та лавочок. Як пояснили вони «ВСІМ», ці роботи та встановлення сміттєвих урн надіються завершити до кінця лютого. А далі на них очікують нові завдання.

Після лавочок комунальники візьмуться за сміттєві урни.- Як тільки потепліє і погода буде сприятлива для роботи, то розпочнемо викладати  плитку на частині набережної, що веде до входу в парк Чекмана. Також весною висадимо зелений газон, - повідомив «ВСІМ» заступник міського голови Хмельницького Анатолій Нестерук. – Вже весною завершимо всі роботи.

Зі слів посадовця виходить, що уже весною набережна Південного Бугу стане ще одним повноцінним місцем для відпочинку хмельничан. Прогулюватися біля річки можна й зараз. Та ще краще тут має стати, коли встановлять увесь паркан, лавочки, сміттєві урни та завершать інші роботи. Слідкуйте за оновленнями разом із «ВСІМ»

Відео дня

Встановлення паркану та лавочок розпочалося ще в січні.Хмельничани вже випропобовують на зручність нові місця для відпочинку.На місці болота у майбутньому має бути зелений газон.Одні комунальники монтують лавочки. Інші красять паркани.Читайте такожПоки комунальники ремонтують набережну, на дні Південного Бугу хмельничани шукають скарби 

На Південний Буг зігнали техніку. Комунальники розчищають канали

Скандальному забудовнику набережної Південного Бугу відмовили у поновленні договору оренди землі 

Південний Буг перетворився на смітник – у воді гине риба, а на набережній смердить

 
 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Evgen Grabovsky

    На 2-гій фотці видно як плитка покладена хвилями. пророкую і півроку не пролежить.
  • Анонім

    Невже тепер не стидно буде за набережну?
  • Анонім

    Це кожну цю плитучку треба вбити молоточком.....

    Анонім reply Анонім

    Все файно роблять,  так тримати
  • Анонім

    Добре, що майданщики не змусили покрасити паркан у синьо-жовтий колір

    Анонім reply Анонім

    Так краще,цей колір підкреслює

    Анонім reply Анонім

    Тому і добре, що не змусили
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up