Скандальному забудовнику набережної Південного Бугу відмовили у поновленні договору оренди землі

Скандальному забудовнику набережної Південного Бугу відмовили у поновленні договору оренди землі
База відпочинку на вулиці Нижній Береговій зводилася із порушенням законодавства. Депутати Хмельницької міськради врахували це при вирішенні питання про непоновлення оренди.

Забудовником даної земельної ділянки є підприємство «Ультрасервіс». Як розповідали «ВСІМ», щодо будівництва на березі Південного Бугу відкриті кримінальні провадження. За справу взялась прокуратура.

Перед розглядом питання непоновлення оренди на сесії міськради у стінах виконкому лунали різні думки. Хтось хотів домовитися. Інші закликали не підтримувати підприємця і навіть демонтувати будівлю в майбутньому.

Депутати міської ради більшістю голосів проголосували «за» і відмовили ПП «Ультрасервіс» у подовженні оренди. Яка доля чекає на уже зведені конструкції, поки невідомо. Слідкуйте за оновленнями разом із «ВСІМ».

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Погано що відмовили, бо нам такий парк відпочинку не помішав би, а от житловий будинок треба знести
  • Анонім

    Ну і "молодці". Інші забудовники і інвестори не захочуть у подальшому мати справу із міською владою. Тепер нехай міська влада думає, де вона буде брати кошти на розвиток міста. У майбутньому буде 100 раз думати перш ніж приймати популістські рішення.

    Анонім reply Анонім

    що ти пишеш. один з другим. 3 метри від річки. хотіли втулити будинок. ти думаєш, що ти пишеш? це землі водного фонду. заборонено будувати будь-що.

    Анонім reply Анонім

    І що? Біля річок не можна будувати житлові будинки? Усі депутати біля річок будуються. А простим людям не можна біля річки жити? Взагалі ниття, що житлове будівництво біля річки це погано не більше ніж ниття. Це ж не завод з переробки нафти тощо.

    Анонім reply Анонім

    Так будинок чи базу відпочинку? Доречі у Вінниці посеред  річки музикальний фонтан побудували, дуже навіть ні чого
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили 16:58 Які вироки отримують члени ВЛК та МСЕК, яких спіймали на хабарництві 16:25 У Хмельницькому відбудуться великодні майстер-класи: коли і де 15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію 15:07 Ціни на яйця: за скільки продають у Хмельницькому перед Великоднем photo_camera 14:32 Викрав людину і вимагав 150 тисяч доларів: засудили жителя Хмельниччини 14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі 12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації 09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up