Ремонти дворів у Хмельницькому: де зробили і за скільки (КАРТА)

Ремонти дворів у Хмельницькому: де зробили і за скільки (КАРТА)
Тут і далі — ремонт двору будинку на проспекті Миру, 70/1. Фото з архіву редакції
  • На проспекті Миру кілька місяців ремонтували двір.

  • Він не єдиний у Хмельницькому, який латали цього року.

  • Скільки дворів відремонтували цього року та що робити, аби взялись за ваш, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Вже кілька місяців у дворі будинку на проспекті Миру, 70/1, тривав ремонт. Тут робили пішохідну доріжку, парковку та стелили новий асфальт. Оновлена прибудинкова територія обійшлася міському бюджету в 1,3 мільйона гривень. У Хмельницькому це не єдиний двір, який ремонтують цього року. Вже відремонтували 61 прибудинкову територію, ремонт ще 8 триває зараз. На цьому чиновники зупинятися не планують та хочуть відремонтувати ще 8 до кінця року. Цю інформацію журналісти vsim.ua отримали у відповідь на запит станом на 7 листопада.

Ми дізналися, мешканці яких саме будинків цього року отримають або вже отримали нові двори. Найбільше таких будинків на вулицях Кам’янецькій і Курчатова, а також на проспекті Миру. Найдорожче обійшовся міському бюджету капітальний ремонт прибудинкової території будинку на вулиці Чкалова, 13/1, — щонайменше 1,8 мільйона гривень. Найменшу суму витратили на поточний ремонт двору на вулиці Гастелло, 15, — 5500 гривень.

Відео дня

На карті позначили адреси, за якими ремонт вже зробили, роблять зараз та де робитимуть до кінця року. Двори, у яких передбачений капітальний ремонт, позначені помаранчевим кольором, а ті, у яких передбачений поточний — синім.

Як відремонтувати двір за рахунок міста

Як розповів журналістам vsim.ua заступник начальника управління ЖКГ Хмельницької міської ради Володимир Путін, попросити відремонтувати прибудинкову територію можуть мешканці будь-якого будинку міста. Щоб з’явився шанс на новий двір, потрібно подати звернення міському голові. Після цього спеціальна комісія огляне прибудинкову територію та визначить, чи дійсно їй потрібен ремонт. Якщо двір у поганому стані, його включать до перспективного плану. Чи ремонтувати прибудинкову територію, вирішують депутати на останній сесії року. При цьому зважають на можливості міського бюджету. Заявку на ремонт можна подати будь-коли, однак річний графік ремонту прибудинкових територій приймають на останній сесії попереднього року. Тож якщо хмельничани хочуть відремонтований двір у новому році, заявку вони мають подати якнайшвидше.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Искра

    Вспоминайте слова которых власть боится как огня: СССР; Зарплата по труду; Ленин; Равенство; Справедливость; Дружба Народов; Мир во всём Мире; Большевики; Коммунисты; Уверенность в завтрашнем дне; Человек человеку друг, товарищ и брат.
    Составьте из них правильные предложения!
  • Ігор

    Ага, Путін прийде, порядок наведе.

    Roma reply Ігор

    Путен памагиии ХD
  • Микола Вікторович

    Жителі будинку по вул.Ціолковського 10 писали лист до Міської Ради, звертались до депутата з просьбою відремонтувати прибудинкову територію, та нічого не зроблено. Баюри як були, так і залишились. Після дощу в двір вийти  неможливо. В дворі дитячий майданчик , мами з малюками збираються чи не усього мікрорайону Панове депутати, якби Вам гикалось кожен раз, коли вони згодують Вас "незлим, тихим словом", то Ви мабудь не змогли б не те що розмовляти, але і дихати. Одна надія, що Бог почує наші молитви, і на наш двір не впаде ні каплі дощу, ні ложки снігу, бо на Вас вже надії немає.

           З "повагою"- житель будинку по вул. Ціолковського. 10 Микола Вікторович,        тел: 067 800 68 55..Відповіді не чекаю, буде формальна  " відписка".

    Kiril Akulow reply Микола Вікторович

    агоспаді, де ви такі беретесь, ледь шось не по вашому -- одразу прокльони... Не робити би вам двір взагалі, але дійдуть і до вас. Все одразу відремонтувати не вистачить ні грошей, ні людей. Нам двір відремонтували минулого року, цього року ще близько 100 дворів. І наступного будуть двори ремонтувати... Де ви такі беретесь...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up