Ремонти у Хмельницькому: що встигли зробити (ФОТО)

Ремонти у Хмельницькому: що встигли зробити (ФОТО)
Ремонт на Привокзальній площі
  • У Хмельницькому запланували відремонтувати дороги, оновити привокзальну площу і облаштувати ще один фонтан. 
  • До того ж, взялись за реставрацію скульптури Мазура у парку Чекмана. 
  • Журналісти vsim.ua перевірили, що вже встигли зробити і коли планують закінчити. 

Ми обійшли деякі вулиці і площі, де тривають ремонти. Подивилися, що вже встигли зробити, як тривають роботи і дізналися, коли вони завершаться. Побували на привокзальній площі, у парку Чекмана біля скульптур Мазура, площі Свободи (територія біля "Сілістри" - прим.авт.) і вулиці Гоголя.

На Привокзальній стелять асфальт і кладуть плитку

Бюджет - 4 мільйони гривень

Виконавець - ТОВ "Будмаксплюс"

Відео дня

Початок робіт - квітень 2018 року

За ремонт працівники «Будмаксплюс» взялися наприкінці квітня. Тоді почали зривати старий асфальт і плитку. Також на частині ділянки, де буде нове покриття, готували основу. Тепер же поки одні працівники кладуть бруківку, інші заливають асфальтом заїзд до вокзалу. Завершити роботи планують до кінця літа.  

«Будмаксплюс» має оновити не лише пішохідну зону від вулиці Шевченка до приміщення «Укрпошти», а й парковку, територію біля пам’ятника Богдану Хмельницькому, облаштувати заїзд у двори прилеглих будинків і газони. Передбачається розширення проїжджої частини. 

На площі Свободи завершують облаштування фонтану

Бюджет - 4,6 мільйона гривень

Виконавець - ТОВ "ТОМ-Інвестбуд"

Початок робіт - серпень 2017 року

За капітальний ремонт території біля "Сілістри" ще наприкінці літа минулого року. Тоді на площу звезли техніку та огородили всю територію сіткою. Розпочали з демонтажу і зриву старої плитки. 

Зараз будівельники вже встигли викласти бруківку на одній стороні від фонтану. До того ж, зараз займаються облаштуванням бордюрів, на яких поставлять нові лавочки. Доробляють і сам фонтан всередині. Відкриття нового водограю планують на кінець липня. 

Відреставрують "Космос" у парку Чекмана

Бюджет - 100 тисяч гривень

Виконавець - Андрій та Іванна Черніцькі

Початок робіт - травень 2018 року

Нарешті взялися за поточний ремонт багатостраждальних скульптур Мазура. В цьому році планують «підлатати» композицію «Космос», яка найбільше приваблює хмельницьку малечу. В планах - зняти стару фарбу, зашпаклювати тріщини, пофарбувати та залатати металом діри. 

Підрядники вже встигли здерти якомога більше фарби з полущеної металевої скульптури. Кажуть, що це одне з найважчих завдань. Далі візьмуться за шпаклювання і латання дірок, а тоді і пофарбують. Оновити витвори Миколи Мазура хочуть до кінця червня. 

На Гоголя мають зробити дорогу за 2 місяці

Бюджет - 1,3 мільйона гривень

Виконавець - ПП "Араме"

Початок робіт - травень 2018 року

Два тижні тому будівельники взялися за ремонт вулиці Гоголя, що за сквером біля танку. Мають покласти новий асфальт від вулиці Героїв Крут до вулиці Грибоєдова. Спочатку велися підготовчі роботи.

Зараз працівники приватного підприємства одночасно кладуть асфальт від вулиці Грибоєдова, а також готують решту дороги до капітального ремонту. Завершити мають до кінця липня. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • людмила

    Ремонты площадей и памятников -это прекрасно, но когда закончат ремонт територии по ул.Заречанской 32  возле 8 и 9 подъездов.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up