Результати атестації: На Хмельниччині було звільнено 309 поліцейських

Результати атестації: На Хмельниччині було звільнено 309 поліцейських

Атестацію пройшли більше 68-ми тисяч українських поліцейських, з них 2 068 із Хмельницької області. Відбір завалив майже кожен шостий хмельницький правоохоронець.  

За підсумками переатестації 35 чоловік із керівництва вищої ланки Хмельниччини та 198 керівництва середньої ланки було звільнено. Комісії рекомендували підвищити в посаді тільки 33 поліцейських. Понизити рекомендовано 134 працівника поліції.

Такі дані оприлюднили на сайті Міністерства внутрішніх справ України. За словами Хатії Деканоідзе, штат Національної поліції становить 130 тисяч співробітників. На нових співробітників покладають великі надії. 

«Я дуже сподіваюсь, що конкурси, які ми зараз проводимо, та нові люди, котрі поступово будуть приходити працювати до Нацполіції, будуть впроваджувати не тільки нові підходи, але і чистоту, яка для мене дуже важлива, – зазначила Хатія Деканоідзе.

Відео дня

Нових кандидатів приймають на службу поліцейські комісії. До їх складу, окрім поліцейських, входять представники місцевих органів влади і громадськості. 

Нагадаємо, суд поновив на посаді екс-начальника Хмельницького відділу поліції Валерія Онісьєва, незважаючи на рішення атестаційної комісії, яка рекомендувала звільнити його. Він може повернутися на свою колишню посаду начальника Хмельницького відділу поліції.   

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up