Рятувальники розповіли деталі про пожежу авто біля «Кварталу»

Рятувальники розповіли деталі про пожежу авто біля «Кварталу»
  • Машина загорілася під час руху сьогодні вранці, 3 липня.

  • Авто вигоріло майже повністю.

Сьогодні вранці, 3 липня, на Кам’янецькій біля ТРЦ «Квартал» спалахнув легковий автомобіль. Пожежа поширилася швидко і зрештою машина вигоріла майже повністю. На місці працювали рятувальники, які й загасили займання. Пізніше вони повідомили деталі щодо займання авто.

Як зазначається у повідомленні прес-служби ГУ ДСНС у Хмельницькій області, на Кам’янецькій згорів автомобіль марки «Daewoo Nubira». Загиблих та постраждалих внаслідок пожежі не було.

Нагадаємо, що поліцейські на місці події повідомили журналістам vsim.ua, що ймовірною причиною займання була несправність електромережі авто. Це ж саме повідомили на сайті ДСНС. Крім того, в нашому попередньому матеріалі було вказано, що авто загорілося під час руху, а водій відразу після цього залишив транспортний засіб.

Відео дня

Рятувальники нагадують хмельничанам про дії у випадку займання авто:

Також для гасіння пожежі можна скористатися підручними засобами, як, наприклад, пісок.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up