Сайти для дорослих і Зеленський: популярні запити Google від хмельничан 2019 року

Сайти для дорослих і Зеленський: популярні запити Google від хмельничан 2019 року
  • Найпопулярніший пошуковий сервіс оприлюднив дані за рік. 
  • Є інформація і по Хмельниччині. 
  • Кого і що найчастіше шукали в Google жителі області?

Найпопулярніший пошуковий сервіс Google оприлюднив дані за останній рік. Зафіксована десятка найпопулярніших запитів і від мешканців Хмельниччини. Серед них є як серіали, так і сайти для дорослих. Крім того, жителі області активно цікавилися політикою, музикою та відеоіграми. Тож, що “запитували” в Google протягом 2019 жителі області?

10 місце - Українська правда

Серед найпопулярніших тем, десяте місце займають новини. Протягом року ними найчастіше цікавилися жителі Кам’янця-Подільського. Щоб дізнатися останні події, заходили на сайти, де пишуть про теніс та на інші всеукраїнські інтернет-видання. 

9 місце - зламування програмного забезпечення

Найчастіше про це “запитували” в Google мешканці Старокостянтинова. Все, що стосується цього запиту, пов’язане із відеоіграми. Відтак, протягом 2019 шукали розваг із драконами, лицарями, зомбі та іншими істотами.

Відео дня

8 місце - цитати

Восьму сходинку рейтингу займають цитати. Найбільше таких запитів зафіксували в Кам’янці-Подільському. Люди “нишпорили” інтернетом в пошуках висловів Стіва Джобса та виразів із книги Вальтера Скотта “Айвенго”.

7 місце - кабінет 

Жителі Красилова найчастіше зверталися до Google із проханням “знайти кабінет”. Йдеться про особистий кабінет в додатку банку, чи власний профіль на якому-небудь сайті.

6 місце - ремікс

За версією Google, зі всієї Хмельниччини найбільшими фанатами музики є шепетівчани. Вони найчастіше зверталися до пошукової системи із проханням знайти ту чи іншу композицію. Протягом 2019 мешканці Шепетівки робили запити музики в стилі реп, поп і диско.

5 місце - сайти для дорослих

А от на сторінки із обмеженням віку найчастіше заходили мешканці Кам’янця-Подільського. Згідно даних Google, найпопулярнішим запитом протягом року став жіночий оргазм. Найбільшу кількість кліків на цю тему зафіксували у Хмельницькому.

4 місце - Гра престолів

Справжніми кіноманами року виявилися жителі Кам’янця-Подільського. Їх найулюбленішим серіалом, ймовірно, є “Гра Престолів”. Щодо інших даних, то мешканці області активно шукали фільми про зомбі та робили запит серіалу “Залишитися в живих”.

3 місце - президент

Запит зі словом “президент” робили найчастіше мешканці Хмельницького. Найбільше їх цікавила інавгурація, Центральна виборча комісія та дебати.

2 місце - вибори

Все, що стосується виборів, найбільше хотіли дізнатися жителі Кам’янця-Подільського і Хмельницького. Їх цікавила явка виборців, екзит-пол та виборчі дільниці.

1 місце - Володимир Зеленський - президент України

Саме такий запит надходив від мешканців Хмельниччини найчастіше за останніх 12 місяців. Новий президент зацікавив найбільше жителів Старокостянтинова. Google додає, що по темі до цього запиту часто додавали: Петро Порошенко, Володимир Путін, дебати та інавгурація.

Друзі, а що найчастіше “запитуєте” в Google ви?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up