Що відбувається на вулицях Хмельницького (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Що відбувається на вулицях Хмельницького (ФОТОРЕПОРТАЖ)
  • Росія почала бомбардування українських міст на всій території.

  • Зеленський запровадив воєнний стан.

  • Ми пройшлися містом та подивилися, яка ситуація зараз.

Сьогодні 24 лютого, близько 05:00, російська армія почала бомбардування об’єктів на всій території України. Переважно це військові об’єкти та аеропорти. Удари були завдані з території Росії, Білорусі, Придністров'я та окупованих територій України. У зв’язку з цими подіями на всій території держави був запроваджений воєнний стан.

Крім того, повідомляють про пересування бронетехніки з Білорусі та Криму. Наразі тривають бої у прикордонних районах. Станом на 09:00 відомо принаймні про вісім загиблих, є також поранені та зниклі безвісти. У Старокостянтинові була обстріляна база повітряних сил. Про інші об’єкти, піддані бомбардуванню на Хмельниччині, наразі не повідомляється. Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин у своєму зверненні заявив, що ситуація у місті контрольована.

Журналіст vsim.ua пройшовся вулицями міста, аби подивитися, що на них відбувається. Отож, найбільше привертають увагу черги до банкоматів, які помітні у різних частинах міста. Крім того, містяни масово скуповують продукти, перш за все крупи. Приклад — супермаркет «АТБ» на проспекті Миру. Додалося роботи працівникам супермаркетів, які додають на полиці продукти.

Відео дня

На окремих ділянках вулиць були затори, як проспект Миру біля поліклініки №2, Кам’янецька в районі Тернопільської, Інститутської та дитячої лікарні. На інших дорогах, де не немає заторів, приватного транспорту менше, ніж зазвичай. Громадський транспорт працює у звичному режимі, якщо не враховувати затримку у заторах. Кількість людей на зупинках приблизно така ж, як і зазвичай.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач97

    Хмельничани, не панікуємо, будьте пильними. Міський голова володіє інформацією, ЗСУ захистить Україну від російських загарбників.

    Не піддавайтесь на маніпуляціі провокаторів!

    Слава Україні!!!
  • Олександр Стаднік

    Що до расеї то не дивно вже давно,но якщо від Бялорюсіїї то байка підписав собі приговор

keyboard_arrow_up